Laskiaispullat hillolla

Täytä laskiaispullat hillolla tai mantelimassalla tai vaikka molemmilla!

20 kpl

2 tuntia

Arviot (390 kpl)

Ainekset

1/2 l maitoa
50 g tuoretta hiivaa
1 rkl kardemummaa
1 tl suolaa
(1 muna)
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 dl Dansukker Talous- tai Ruokokidesokeria
n. 1 1/2 l vehnäjauhoja
200 g margariinia tai voita sulatettuna
Pinnalle
1 muna
Dansukker Rapeaa Raesokeria
Täyte
n. 200 g boysenmarjahilloa tai muuta kiinteää hilloa TAI n. 150 g mantelimassaa
2 dl vispikermaa
2 rkl Dansukker Tomusokeria
1–2 tl Dansukker Vaniljasokeria

Ohjeet

Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Lisää kardemumma, suola, (muna) ja sokerit. Alusta joukkoon vehnäjauhot. Vaivaa taikinaan lopuksi sulatettu, jäähtynyt margariini tai voi. Anna kohota lämpimässä paikassa liinan alla noin puoli tuntia.

Vaivaa taikinasta ilmakuplat pois ja jaa se muutamaan osaan. Pyöritä tasaisiksi pötköiksi. Leikkaa tasakokoisiksi paloiksi ja pyöritä pyöreiksi pulliksi. Kohota pullat liinan alla. Voitele munalla ja ripottele pinnalle raesokeria.

Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia.

Leikkaa jäähtyneistä pullista kannet ja nosta keskelle hilloa tai mantelimassaa. Vaahdota kerma vaahdoksi, mausta tomusokerilla ja vaniljasokerilla. Pursota kermaa hillon ympäri. Nosta kannet pullien päälle.

Tarjoa esimerkiksi kuuman kaakaon tai kylmän maidon kanssa.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Herkullinen sacherkakku

Täyteläinen sacherkakku on suklaakakkujen kruunaamaton kuningatar. Wieniläisperäisen kakun täytteenä on aprikoosihilloketta ja pohjassa sekä kuorrutuksessa tummaa suklaata.

Pienet inkivääri-sitruunakakut

Nämä pienet kakkuset lasissa sisältävät rapean pohjan, makean sitruuna-inkivääritäytteen ilman liivatetta, raikkaita marinoituja marjoja ja pinnalla rapeaa fariinicrumblea. Tarjoa juhlien kahvipöydässä tai jälkiruokana.

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Upea savulohikakku juhlapöytään

Ota talteen vaaleaa ja tummaa leipää sisältävän savulohikakun ohje. Näyttävästi koristeltu kahden täytteen katkarapu-lohivoileipäkakku on juhlapöydän kestosuosikki.

Mainiot marinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.

Maista ja ihastu!

Pehmeän karamellimainen Dansukker Vaalea Luomusiirappi sopii sellaisenaan jälkiruokakastikkeeksi. Käytä sitä myös leivontaan, jälkiruokiin, makeisiin, ruoanlaittoon ja juomiin.