Tuoteuutiset - Uutuustuotteet - Dansukker

Tuoteuutiset

Dansukker LUOMU-uutuudet

Uutta! Luomusokeria Pohjolasta

Lokakuussa toimme kauppoihin kaksi monipuolista uutuutta. Dansukker Luomutomusokeri ja Dansukker Luomufariinisokeri on valmistettu luomujuurikassokerista, joka on tuotettu Tanskassa ja Ruotsissa luomuviljellyistä sokerijuurikkaista.

Dansukker Luomutomusokeri on valkoista hienoksi jauhettua tomusokeria, joka sopii perinteisen Dansukker Tomusokerin tapaan leivontaan, kuorrutuksiin, täytteisiin ja koristeluun. Luomutomusokeri sisältää 2 % luomuperunatärkkelystä, joka estää tomusokerin paakkuuntumisen. Lue lisää Dansukker Luomutomusokerista »

Dansukker Luomufariinisokeri on aromikas, kostea, kullanruskea sokeri. Se sisältää luomujuurikassokerin lisäksi luomuruokosokerisiirappia. Luomufariinisokerissa on hieman miedompi maku ja vaaleampi väri kuin perinteisessä fariinisokerissa. Dansukker Luomufariinisokeri sopii mm. leivontaan, jälkiruokiin ja juomiin Dansukker Fariinisokerin tapaan. Lue lisää Dansukker Luomufariinisokerista »

 

 

PS. Myös tammikuussa on luvassa uutta Dansukker luomuvalikoimaan:
Dansukker Luomusokeri 1 kg uudistuu vuodenvaihteessa. Tammikuusta lähtien tuotteen raaka-aine on myös tanskalainen ja ruotsalainen luomujuurikassokeri. Samalla pakkaus saa uuden raikkaan ilmeen.

;