Tuoteuutiset - Uutuustuotteet - Dansukker

Tuoteuutiset

Dansukker LUOMU-uutuudet

Uutta! Luomusokeria Pohjolasta

Lokakuussa 2020 toimme kauppoihin kaksi monipuolista uutuutta. Dansukker Luomutomusokeri ja Dansukker Luomufariinisokeri on valmistettu luomujuurikassokerista, joka on tuotettu Tanskassa ja Ruotsissa luomuviljellyistä sokerijuurikkaista.

Dansukker Luomutomusokeri on valkoista hienoksi jauhettua tomusokeria, joka sopii perinteisen Dansukker Tomusokerin tapaan leivontaan, kuorrutuksiin, täytteisiin ja koristeluun. Luomutomusokeri sisältää 2 % luomuperunatärkkelystä, joka estää tomusokerin paakkuuntumisen. Lue lisää Dansukker Luomutomusokerista »

Dansukker Luomufariinisokeri on aromikas, kostea, kullanruskea sokeri. Se sisältää luomujuurikassokerin lisäksi luomuruokosokerisiirappia. Luomufariinisokerissa on hieman miedompi maku ja vaaleampi väri kuin perinteisessä fariinisokerissa. Dansukker Luomufariinisokeri sopii mm. leivontaan, jälkiruokiin ja juomiin Dansukker Fariinisokerin tapaan. Lue lisää Dansukker Luomufariinisokerista »

 

 

Myös Dansukker Luomusokeri on uudistunut.

Tammikuusta 2021 lähtien Dansukker Luomusokerin (1 kg) raaka-aine on myös tanskalainen ja ruotsalainen luomujuurikassokeri. Samalla pakkaus sai uuden raikkaan ilmeen. Lue lisää Dansukker Luomusokerista ».

;