Vaalea Luomusiirappi

Dansukker Vaalea Luomusiirappi on pehmeän täyteläinen, lempeästi voitoffeelta maistuva, mieto sokerisiirappi, joka sopii sellaisenaan kastikkeeksi mm. jäätelölle, ohukaisille ja marjoille. Vaalea Luomusiirappi sopii myös leivontaan, jälkiruokiin, kotimakeisiin, ruoanvalmistukseen ja juomien makeuttamiseen.

Dansukker Vaalea Luomusiirappi on valmistettu luomujuurikassokerista, joka on tuotettu luonnonmukaisesti viljellyistä sokerijuurikkaista.

Läpinäkyvään muovipulloon on painettu desilitramitoitus. Tippalukollinen korkki helpottaa annostelua ja sen ansiosta siirapin käyttö on siistiä. Pakkauskoko 400 g.

Ainekset: Luomusiirappi (valmistettu luomujuurikassokerista), suola

Ravintosisältö/100 g

Energiaa 1343 kJ/316 kcal
Rasvaa 0 g
- josta tyydyttynyttä 0 g
Hiilihydraattia 79 g
- josta sokereita 79 g
Proteiinia 0 g
Suolaa 0,71 g


Muuntosuhde: 100 g = 0,7 dl /1 dl = 140 g, 1 rkl = 20 g, 1 tl = 7 g

Nettopaino: 400 g

Säilytys: Huoneenlämmössä. Jääkaapissa siirappi voi kiteytyä.

Valmistettu Ruotsissa.

Sokerin alkuperä: EU. 

Pakkaus: muovia, lajitellaan muovinkeräykseen. 

Tuote on myynnissä K-Citymarketeissa ja K-Supermarketeissa. Sitä on saatavilla myös suurimmista Prismoista ja S-Marketeista.

Hae reseptejä »

 

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.