Kanelisokeri

Kanelisokeri on helposti siroteltava pölyämätön sokerin ja kanelin seos. Se sopii leivonnaisten maustamiseen ja viilin tai puuron päälle. Erityisesti Kanelisokeri helpottaa korvapuustien leivontaa. Dansukker Kanelisokeri on pakattu 330 g:n pahvikoteloon.


Ainekset: sokeri, kaneli (9 %), kasvirasva (palmu*). *Kestävän kehityksen mukaisesti tuotettua ja sertifioitua palmuöljyä.

Ravintosisältö/100 g

Energiaa 1694 kJ/399 kcal
Rasvaa 1,7 g
- josta tyydyttynyttä 0,9 g
Hiilihydraattia 95 g
- josta sokereita 90 g
Proteiinia 0,4 g
Suolaa 0 g


Säilytys: Kuivassa.
Lajittele tyhjä pakkaus kartonkikeräykseen.
Valmistettu Suomessa.
Sokerin alkuperä: EU ja muu kuin EU. 

Hae reseptejä »

Sitrushedelmien aika

Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokerilla tai Hillo-marmeladisokerilla on helppoa ja nopeaa.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä arkiseen tai juhlavaan kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Kuumaa juomaa

Irish coffee on lämmittävä kahvijuomaklassikko fariinisokerilla, viskillä ja kermavaahdolla.