Luomuruokosokeri

Dansukker Luomuruokosokeri on kidesokeria yleiskäyttöön. Luomuruokosokeri on väriltään Taloussokeria hieman tummempaa ja siinä on mieto ruokosokerin maku ja aromi. Käytä sokeria monipuolisesti leivontaan, jälkiruokiin, ruoanvalmistukseen ja säilöntään.

Luomuruokosokeri on Reilu kauppa -sertifioitua sokeria, joka on valmistettu luonnonmukaisesti viljellyistä sokeriruo’oista. Sen tuotannossa yhdistyvät luomun pienempi ympäristökuormitus sekä Reilun kaupan takuuhinta ja paremmat työ- ja elinolot viljelijöille.

Luomuruokosokeri tuotetaan luomuviljelynä Reilun kaupan periaatteiden mukaisesti paikallisissa viljelijäosuuskunnissa Paraguayssa. Osuuskunnat saavat sekä Reilun kaupan että luonnonmukaisen viljelyn korvauksen.

Luomuruokosokeri on Reilu kauppa -sertifioitua sokeria, joka on valmistettu luonnonmukaisesti viljellyistä sokeriruo’oista. Se sopii yleiskäyttöön tavallisen sokerin tavoin. Luomuruokosokerin väri vaihtelee ja joukossa voi olla tummia karamellisoituneita sokerikiteitä.

Ainekset: Luomuruokosokeri

Alkuperä: muu kuin EU

Ravintosisältö/100 g

Energiaa 1700 kJ/400 kcal
Rasvaa 0 g
- josta tyydyttynyttä 0 g
Hiilihydraattia 100 g
- josta sokereita 100 g
Proteiinia 0 g
Suolaa 0 g


Nettopaino: 750 g

Säilytys: Kuivassa säilytettynä sokeri säilyy lähes rajattomasti.

Tyhjä pakkaus soveltuu muovinkeräykseen.

Pakattu Liettuassa.

Luomuruokosokerin tuoteominaisuuksiin kuuluu, että sokeri ei pakkauksessa ole yhtä pehmeää kuin Taloussokeri. Luomuruokosokerissa on korkea luontainen määrä melassia ja kivennäisaineita ja se saattaa siksi säilytyksessä kovettua hieman tavallista sokeria herkemmin varsinkin kylmässä. Sen voi pehmentää kopauttamalla pussia pari kertaa kevyesti esim. pöytää vasten. Usein sokeripussit tuntuvat pinnalta kovalta mutta pehmenevät, kun niitä puristetaan kevyesti.

Dansukker Luomuruokosokeri 750 g:n pakkauksessa korvaa 1 kg:n pakkauksen vuoden 2020 alkupuoliskolla.

Hae reseptejä »

Sitrushedelmien aika

Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokerilla tai Hillo-marmeladisokerilla on helppoa ja nopeaa.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä arkiseen tai juhlavaan kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Kuumaa juomaa

Irish coffee on lämmittävä kahvijuomaklassikko fariinisokerilla, viskillä ja kermavaahdolla.