Luomufariinisokeri

Luomufariinisokeri valmistetaan sokerista, joka on tuotettu Ruotsissa ja Tanskassa luomuviljellyistä sokerijuurikkaista. Sokeriin lisätäään ruokosokerisiirappia, ja lopputuloksena on aromikas, kostea, kullanruskea fariinisokeri.

Luomufariinisokerissa on miedompi maku ja vaaleampi väri kuin perinteisessä fariinisokerissa. Se sopii mm. leivontaan, jälkiruokiin ja juomiin perinteisen fariinisokerin tapaan.

Ainekset: Luomujuurikassokeri ja luomuruokosokerisiirappi

Ravintosisältö/100 g

Energiaa 1632 kJ/384 kcal
Rasvaa 0 g
- josta tyydyttynyttä 0 g
Hiilihydraattia 96 g
- josta sokereita 96 g
Proteiinia 0 g
Suolaa 0,05 g


Muuntosuhde: 1 dl = 75 g

Säilytys: kuivassa tiiviisti suljetussa pakkauksessa. Fariinisokeri kovettuu helposti avattuna. Avattua pakkausta voi säilyttää jääkaapissa kovettumisen vähentämiseksi. Sulje pakkaus hyvin.

Lajittele tyhjä pakkaus muovinkeräykseen.

Valmistettu Tanskassa.

Sokerin alkuperä: Ruotsi ja Tanska.

Dansukker Luomufariinisokeri valmistetaan Tanskassa ja Ruotsissa luomuviljellyistä sokerijuurikkaista. Viljelyssä käytetään ainostaan luomuviljelyyn hyväksyttyjä lannoitteita ja kasvinsuojeluaineita.

Luomufariinisokeri on myynnissä suurimmissa K-Citymarketeissa ja K-Supermarketeissa sekä Prismoissa ja joissakin S-marketeissa, Alepoissa ja Saleissa.

Katso pakkauksen kuvassa oleva resepti: Tanskalainen unelmakakku

Hae reseptejä »

Tee itse aitoa simaa!

Skoolaa vappuna perinteisellä simalla – se valmistuu helposti ja edullisesti. Sima kannattaa tehdä jo viikko ennen vappua, niin se ehtii valmistua ajoissa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokerilla tai Hillo-marmeladisokerilla on helppoa ja nopeaa.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.

Hurmaa itse leivotulla

Maistuisiko hurmaava juustokakku kinuskikastikkeella tai viettelevä suklaa-appelsiinikakku? Kokeile rohkeasti Dansukkerin tummia sokereita ja siirappeja ja leivo muhkeita makuja!

Maista ja ihastu!

Pehmeän karamellimainen Dansukker Vaalea Luomusiirappi sopii sellaisenaan jälkiruokakastikkeeksi. Käytä sitä myös leivontaan, jälkiruokiin, makeisiin, ruoanlaittoon ja juomiin.