Luomufariinisokeri

Luomufariinisokeri valmistetaan sokerista, joka on tuotettu Ruotsissa ja Tanskassa luomuviljellyistä sokerijuurikkaista. Sokeriin lisätäään ruokosokerisiirappia, ja lopputuloksena on aromikas, kostea, kullanruskea fariinisokeri.

Luomufariinisokerissa on miedompi maku ja vaaleampi väri kuin perinteisessä fariinisokerissa. Se sopii mm. leivontaan, jälkiruokiin ja juomiin perinteisen fariinisokerin tapaan.

Ainekset: Luomujuurikassokeri ja luomuruokosokerisiirappi

Ravintosisältö/100 g

Energiaa 1632 kJ/384 kcal
Rasvaa 0 g
- josta tyydyttynyttä 0 g
Hiilihydraattia 96 g
- josta sokereita 96 g
Proteiinia 0 g
Suolaa 0,05 g


Muuntosuhde: 1 dl = 75 g

Säilytys: kuivassa tiiviisti suljetussa pakkauksessa. Fariinisokeri kovettuu helposti avattuna. Avattua pakkausta voi säilyttää jääkaapissa kovettumisen vähentämiseksi. Sulje pakkaus hyvin.

Lajittele tyhjä pakkaus muovinkeräykseen.

Valmistettu Tanskassa.

Sokerin alkuperä: Ruotsi ja Tanska.

Dansukker Luomufariinisokeri valmistetaan Tanskassa ja Ruotsissa luomuviljellyistä sokerijuurikkaista. Viljelyssä käytetään ainostaan luomuviljelyyn hyväksyttyjä lannoitteita ja kasvinsuojeluaineita.

Luomufariinisokeri on myynnissä suurimmissa K-Citymarketeissa ja K-Supermarketeissa sekä Prismoissa ja joissakin S-marketeissa, Alepoissa ja Saleissa.

Katso pakkauksen kuvassa oleva resepti: Tanskalainen unelmakakku

Hae reseptejä »

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.