Luomufariinisokeri

Luomufariinisokeri valmistetaan sokerista, joka on tuotettu Ruotsissa ja Tanskassa luomuviljellyistä sokerijuurikkaista. Sokeriin lisätäään ruokosokerisiirappia, ja lopputuloksena on aromikas, kostea, kullanruskea fariinisokeri.

Luomufariinisokerissa on miedompi maku ja vaaleampi väri kuin perinteisessä fariinisokerissa. Se sopii mm. leivontaan, jälkiruokiin ja juomiin perinteisen fariinisokerin tapaan.

Ainekset: Luomujuurikassokeri ja luomuruokosokerisiirappi

Ravintosisältö/100 g

Energiaa 1632 kJ/384 kcal
Rasvaa 0 g
- josta tyydyttynyttä 0 g
Hiilihydraattia 96 g
- josta sokereita 96 g
Proteiinia 0 g
Suolaa 0,05 g


Muuntosuhde: 1 dl = 75 g

Säilytys: kuivassa tiiviisti suljetussa pakkauksessa. Fariinisokeri kovettuu helposti avattuna. Avattua pakkausta voi säilyttää jääkaapissa kovettumisen vähentämiseksi. Sulje pakkaus hyvin.

Lajittele tyhjä pakkaus muovinkeräykseen.

Valmistettu Tanskassa.

Sokerin alkuperä: Ruotsi ja Tanska.

Dansukker Luomufariinisokeri valmistetaan Tanskassa ja Ruotsissa luomuviljellyistä sokerijuurikkaista. Viljelyssä käytetään ainostaan luomuviljelyyn hyväksyttyjä lannoitteita ja kasvinsuojeluaineita.

Luomufariinisokeri on myynnissä suurimmissa K-Citymarketeissa ja K-Supermarketeissa sekä Prismoissa ja joissakin S-marketeissa, Alepoissa ja Saleissa.

Katso pakkauksen kuvassa oleva resepti: Tanskalainen unelmakakku

Hae reseptejä »

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta mm. ohukaisten, pannukakun ja puuron kaverina sekä kakkujen täytteenä.

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Maistuvat luumut

Tutustu sivustomme herkullisiin luumujälkiruoka- ja marmeladiresepteihin.

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?