Sirkku on Suomen suosituin palasokeri. Se on perinteinen kova ja hitaasti liukeneva palasokeri kahvin ja teen makeuttamiseen. Sopii myös ”palan päälle” (på bit) juomiseen. Sekä Sirkku että Pulmu valmistetaan puristamalla ja lohkomalla.
Ainekset: Sokeri
Ravintosisältö/100 g
Energiaa | 1700 kJ/400 kcal |
Rasvaa | 0 g |
- josta tyydyttynyttä | 0 g |
Hiilihydraattia | 100 g |
- josta sokereita | 100 g |
Proteiinia | 0 g |
Suolaa | 0 g |
Nettopaino: 750 g, n. 280 palaa.
Palan paino n. 2,6 g = 10 kcal.
Säilytys: Kuivassa säilytettynä sokeri säilyy lähes rajattomasti.
Pakkaus: Kartonkia, voidaan kierrättää tai polttaa.
Valmistettu Suomessa.