Sirkku palasokeri
Sirkku on Suomen suosituin palasokeri. Se on perinteinen kova ja hitaasti liukeneva palasokeri kahvin ja teen makeuttamiseen. Sopii myös ”palan päälle” (på bit) juomiseen. Sekä Sirkku että Pulmu valmistetaan puristamalla ja lohkomalla.
Ainekset: Sokeri
Ravintosisältö/100 g
Energiaa | 1700 kJ/400 kcal |
Rasvaa | 0 g |
- josta tyydyttynyttä | 0 g |
Hiilihydraattia | 100 g |
- josta sokereita | 100 g |
Proteiinia | 0 g |
Suolaa | 0 g |
Nettopaino: 750 g, n. 280 palaa.
Palan paino n. 2,6 g = 10 kcal.
Säilytys: Kuivassa säilytettynä sokeri säilyy lähes rajattomasti.
Lajittele tyhjä pakkaus kartonkikeräykseen.
Valmistettu Suomessa.

Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokerilla tai Hillo-marmeladisokerilla on helppoa ja nopeaa.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä arkiseen tai juhlavaan kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Kuumaa juomaa
Irish coffee on lämmittävä kahvijuomaklassikko fariinisokerilla, viskillä ja kermavaahdolla.