Tumma Muscovado ruokosokeri

Tumma Muscovado on raakaruokosokerista valmistettua kosteaa, hienokiteistä sokeria. Ruokosokerin melassi antaa muscovadolle sen tumman värin ja upean, lakritsimaisen aromin. Tumma Muscovado sisältää ruokosokerin luonnollisia kivennäis- ja hivenaineita.

Voimakasarominen Tumma Muscovado ruokosokeri sopii ruokien valmistukseen, leivontaan, jälkiruokiin ja kastikkeiden ja marinadien maustamiseen. Se on omiaan myös mm. kaakaojuomien makeuttajana ja suklaakakkujen mehevöittäjänä.

Käytön jälkeen pussi tulee sulkea huolellisesti, sillä avonaisessa pussissa sokeri kovettuu. Kovettumista voi estää säilyttämällä Muscovado jääkaapissa tiiviissä kannellisessa lasipurkissa. Kovettunut Muscovado pehmenee parissa päivässä, kun laitat sen tiiviiseen kannelliseen purkkiin ja mukaan esim. pala vedellä kostutettua voipaperia.

Tumma Muscovado ruokosokeri on Reilun kaupan tuote.

Ainekset: Ruokosokeri

Ravintosisältö/100 g

Energiaa 1649 kJ/388 kcal
Rasvaa 0 g
- josta tyydyttynyttä 0 g
Hiilihydraattia 97 g
- josta sokereita 96 g
Proteiinia 0 g
Suolaa 0,24 g


1 dl = n. 95 g

Tumma Muscovado ruokosokeri on pakattu 400 g:n muovipussiin, joka on kätevä avata ja sulkea. Käytetty pakkaus lajitellaan energiajätteeseen tai muovipakkauskeräykseen.

Tumma Muscovado ruokosokeri

Tutustu tummien sokerituotteiden houkutteleviin makumaailmoihin »

Hae Muscovadoreseptejä »

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.