Tomusokeri
Tomusokeri on hienoksi jauhettua sokeria. Tomusokeri sopii leivontaan, kuorrutuksiin, marenkien ja makeisten valmistukseen, jälkiruokiin, kermavaahtoon sekä sellaisenaan leivonnaisten ja jälkiruokien koristeluun.
Muuntosuhde: 1 dl = 60 g
Ainekset: Sokeri, perunatärkkelys 2 %
Ravintosisältö/100 g
Energiaa | 1700 kJ/400 kcal |
Rasvaa | 0 g |
- josta tyydyttynyttä | 0 g |
Hiilihydraattia | 100 g |
- josta sokereita | 98 g |
Proteiinia | 0 g |
Suolaa | 0 g |
Nettopaino: 500 g.
Säilytys: Kuivassa.
Lajittele tyhjä pakkaus kartonkikeräykseen.
Valmistettu Tanskassa

Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokerilla tai Hillo-marmeladisokerilla on helppoa ja nopeaa.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä arkiseen tai juhlavaan kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Kuumaa juomaa
Irish coffee on lämmittävä kahvijuomaklassikko fariinisokerilla, viskillä ja kermavaahdolla.