Pulmu palasokeri
Pulmu palasokeri on perinteinen isokokoinen, Sirkkua hieman nopeammin liukeneva, palasokeri kahvin ja teen makeuttamiseen. Pulmu-pala painaa noin 3,2 g (12,8 kcal). Sekä Sirkku että Pulmu valmistetaan puristamalla ja lohkomalla.
Ainekset: Sokeri
Ravintosisältö/100 g
Energiaa | 1700 kJ/400 kcal |
Rasvaa | 0 g |
- josta tyydyttynyttä | 0 g |
Hiilihydraattia | 100 g |
- josta sokereita | 100 g |
Proteiinia | 0 g |
Suolaa | 0 g |
Nettopaino: 750 g, n. 230 palaa.
Säilytys: Kuivassa säilytettynä sokeri säilyy lähes rajattomasti.
Lajittele tyhjä pakkaus kartonkikeräykseen.
Valmistettu Suomessa.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.
Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.
Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?