Hedelmäsokeri

Hedelmäsokeri (fruktoosi) on sokeria, jota on luontaisesti hedelmissä, marjoissa ja vihanneksissa. Se on hienokiteistä ja sitä käytetään tavallisen sokerin tapaan. Usein sitä tarvitaan vähemmän, sillä hedelmäsokeri aistitaan monissa käyttökohteissa makeampana kuin tavallinen sokeri. Pakkauskoko 370 g.

Annostelu verrattuna tavalliseen sokeriin
Kylmät juomat: käytä hedelmäsokeria n. 1/3 vähemmän
Kiisselit ja jälkiruoat: käytä n. 1/3 vähemmän
Marjat ja hedelmät, aamiaishiutaleet ja puuro: sirottele kevyesti päälle
Kuumat juomat: käytä sama määrä

Ainekset: Hedelmäsokeri

Ravintosisältö/100 g

Energiaa 1700 kJ/400 kcal
Rasvaa 0 g
- josta tyydyttynyttä 0 g
Hiilihydraattia 100 g
- josta sokereita 100 g
Proteiinia 0 g
Suolaa 0 g

 

Muuntosuhde:
1 dl = n. 70 g
1 rkl = n. 12 g

Säilytys: Kuivassa, hyvin suljettuna.

Lajittele tyhjä pakkaus kartonkikeräykseen.

Pakattu Suomessa.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!