Hedelmäsokeri
Hedelmäsokeri (fruktoosi) on sokeria, jota on luontaisesti hedelmissä, marjoissa ja vihanneksissa. Se on hienokiteistä ja sitä käytetään tavallisen sokerin tapaan. Usein sitä tarvitaan vähemmän, sillä hedelmäsokeri aistitaan monissa käyttökohteissa makeampana kuin tavallinen sokeri. Pakkauskoko 370 g.
Annostelu verrattuna tavalliseen sokeriin
Kylmät juomat: käytä hedelmäsokeria n. 1/3 vähemmän
Kiisselit ja jälkiruoat: käytä n. 1/3 vähemmän
Marjat ja hedelmät, aamiaishiutaleet ja puuro: sirottele kevyesti päälle
Kuumat juomat: käytä sama määrä
Ainekset: Hedelmäsokeri
Ravintosisältö/100 g
Energiaa | 1700 kJ/400 kcal |
Rasvaa | 0 g |
- josta tyydyttynyttä | 0 g |
Hiilihydraattia | 100 g |
- josta sokereita | 100 g |
Proteiinia | 0 g |
Suolaa | 0 g |
Muuntosuhde:
1 dl = n. 70 g
1 rkl = n. 12 g
Säilytys: Kuivassa, hyvin suljettuna.
Lajittele tyhjä pakkaus kartonkikeräykseen.
Pakattu Suomessa.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!