Minihillosokeri

Dansukker Minihillosokerilla teet helposti herkullista ja raikasta marjahilloa, joka sisältää yli 30 % vähemmän sokeria kuin hillot yleensä.

Minihillosokeria on helppo ja nopea käyttää. Yksi paketti (250 g) on sopiva määrä kilolle marjoja, ja saat niistä noin litran hilloa. Hillon keittoaika pehmeäkuorisilla marjoilla (mm. mansikat, vadelmat, mustikat) on vain viisi minuuttia. Kovakuoristen marjojen (mm. herukat, karviaiset) keittoaika on 10–15 minuuttia. Minihillosokerilla keitetty hillo on koostumukseltaan hieman löysempää kuin Dansukker Hillosokerilla tehty hillo.

Minihillosokerissa käytetty sokeri on peräisin 100 % kotimaisista sokerijuurikkaista. Sen hyytelöimisaine on täysin kasviperäistä, hedelmistä saatavaa pektiiniä. Säilyvyyttä parantaa kaliumsorbaatti, jota on luonnostaan mm. pihlajanmarjoissa. Se on tarpeen hilloissa, joissa säilyvyyttä parantavan sokerin määrää on alennettu.

Valmis hillo säilyy avaamattomana jääkaapissa noin 6 kuukautta. Sokeri parantaa marjojen säilyvyyttä ja suojaa mm. marjojen makua ja väriä. Koska Minihillosokerilla tehty hillo sisältää huomattavasti vähemmän sokeria kuin perinteinen hillo, säilyvyyden varmistamiseksi hillo on säilytettävä jääkaapissa. Alhaisemman sokerimäärän vuoksi myös hillon väri voi muuttua säilytyksen aikana.

Pakkauskoko on 250 g.

 

Minihillosokeri on tarkoitettu käytettäväksi marjahillojen valmistukseen. 

Minihillosokeri sopii myös hapokkaista omenoista valmistettavaan omenahilloon/-soseeseen, noudata perusohjettamme hyvän säilyvyyden varmistamiseksi.

Muiden kasvisten kuin marjojen tai omenoiden hilloamiseen suosittelemme Dansukker Hillosokeria tai Hillo-marmeladisokeria.

Ainekset:
Suomalainen juurikassokeri, hyytelöimisaine (pektiini), säilöntäaine (kaliumsorbaatti).

Ravintosisältö/100 g

Energiaa 1682 kJ/396 kcal
Rasvaa 0 g
- josta tyydyttynyttä 0 g
Hiilihydraattia 99 g
- josta sokereita 99 g
Proteiinia 0 g
Suolaa 0,03 g


Muuntosuhde: 1 dl = n. 85 g

Säilytys: kuivassa.

Lajittele tyhjä pakkaus kartonkikeräykseen.

Valmistettu Suomessa.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.