Hillosokeri

Hillosokerilla teet helposti sopivan sakeaa ja hyvin säilyvää hilloa. Suomalaisen hillosokerin tärkein raaka-aine on kotimaisista sokerijuurikkaista valmistettu kidesokeri. Hillosokeri sisältää myös marjojen ja hedelmien omaa hyytelöivää ainetta pektiiniä, joka antaa hillolle sopivan kiinteän rakenteen. Hillosokerin sisältämä kaliumsorbaatti parantaa hillon säilyvyyttä. Kaliumsorbaattia on luonnostaan mm. pihlajanmarjoissa. Parhaiten hillon väri ja aromi säilyvät viileässä, mutta Hillosokerilla tehty hillo säilyy tarvittaessa myös huoneenlämmössä valolta suojattuna.

Tuote sopii myös vegaaniruokavalioon.

Hillon perusohje

Hillosokerilla teet myös hyytelöt, appelsiini- ja muut marmeladit sekä etikkasäilykkeet.

Täyte marjapiiraisiin: 5 dl marjoja survottuna / 1 dl Dansukker Hillosokeria
Sekoita Hillosokeri ja marjat, levitä täyte piiraspohjalle ja paista normaalisti. Anna jäähtyä, jolloin täyte kiinteytyy meheväksi.

Pakkauskoko 1 kg

Ainekset:
Suomalainen juurikassokeri, hyytelöimisaine (pektiini), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), säilöntäaine (kaliumsorbaatti), kokonaan kovetettu auringonkukkaöljy (0,1 %).

Ravintosisältö/100 g

Energiaa 1684 kJ/396 kcal
Rasvaa 0 g
- josta tyydyttynyttä 0 g
Hiilihydraattia 99 g
- josta sokereita 99 g
Proteiinia 0 g
Suolaa 0,07 g


Muuntosuhde: 1 dl = 85 g

Säilytys: kuivassa. Hillosokeri voi kovettua varastoitaessa. Sen voi pehmentää kopauttamalla pussia kevyesti esim. pöytää vasten.

Pakkaus: Lajittele tyhjä pakkaus kartonkikeräykseen.

Valmistettu Suomessa.

Hillosokeri 37 vuotta!
1988 ilahdutimme säilönnän ystäviä uutuustuotteella, joka tarjosi helpomman ja nopeamman tavan tehdä hyvää kotihilloa. Vuosien saatossa Hillosokeri on löytänyt tiensä lähes jokaisen hilloavan suomalaisen keittiöön.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.