Hillosokeri
Hillosokerilla teet helposti sopivan sakeaa ja hyvin säilyvää hilloa. Suomalaisen hillosokerin tärkein raaka-aine on kotimaisista sokerijuurikkaista valmistettu kidesokeri. Hillosokeri sisältää myös marjojen ja hedelmien omaa hyytelöivää ainetta pektiiniä, joka antaa hillolle sopivan kiinteän rakenteen. Hillosokerin sisältämä kaliumsorbaatti parantaa hillon säilyvyyttä. Kaliumsorbaattia on luonnostaan mm. pihlajanmarjoissa. Parhaiten hillon väri ja aromi säilyvät viileässä, mutta Hillosokerilla tehty hillo säilyy tarvittaessa myös huoneenlämmössä valolta suojattuna.
Hillosokerilla teet myös hyytelöt, appelsiini- ja muut marmeladit sekä etikkasäilykkeet.
Täyte marjapiiraisiin: 5 dl marjoja survottuna / 1 dl Dansukker Hillosokeria
Sekoita Hillosokeri ja marjat, levitä täyte piiraspohjalle ja paista normaalisti. Anna jäähtyä, jolloin täyte kiinteytyy meheväksi.
Pakkauskoko 1 kg
Ainekset:
Suomalainen juurikassokeri, hyytelöimisaine (pektiini), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), säilöntäaine (kaliumsorbaatti), kokonaan kovetettu auringonkukkaöljy (0,1 %).
Ravintosisältö/100 g
Energiaa | 1684 kJ/396 kcal |
Rasvaa | 0 g |
- josta tyydyttynyttä | 0 g |
Hiilihydraattia | 99 g |
- josta sokereita | 99 g |
Proteiinia | 0 g |
Suolaa | 0,07 g |
Muuntosuhde: 1 dl = 85 g
Säilytys: kuivassa. Hillosokeri voi kovettua varastoitaessa. Sen voi pehmentää kopauttamalla pussia kevyesti esim. pöytää vasten.
Pakkaus: Lajittele tyhjä pakkaus kartonkikeräykseen.
Valmistettu Suomessa.
Hillosokeri 36 vuotta!
1988 ilahdutimme säilönnän ystäviä uutuustuotteella, joka tarjosi helpomman ja nopeamman tavan tehdä hyvää kotihilloa. Vuosien saatossa Hillosokeri on löytänyt tiensä lähes jokaisen hilloavan suomalaisen keittiöön.
![Britakakku](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fbritakakku.jpg&width=640&format=webp)
Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.
![Mustikkasuukkojäätelö](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fsyltgrottsglass.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse jäätelöä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.
![Limettipannacotta](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fvaniljpannacotta.jpg&width=640&format=webp)
Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.
![Tee itse hilloa ja mehua](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fInspiration%2fhillo_fiilis2.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.
![Mökkiläisen mustikkapiiras](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2ffi-m-mustikkapiirakka.jpg&width=640&format=webp)
Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.
![Kevyt viinimarja-minttuvaahto](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fredcurrant_mint.jpg&width=640&format=webp)
Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.