Hillo-marmeladisokeri
Dansukker Hillo-marmeladisokerin avulla persikka, pakastevadelma tai vaikkapa sipuli löytävät uuden olomuodon. Lopputulos on kiinteämpää, hedelmäisempää ja vähemmän makeaa kuin perinteinen hillo ja siksi omiaan myös mm. paahtoleivän kanssa tai liharuokien seurana.
Hillo-marmeladisokeria on helppo ja nopea käyttää. Yksi paketti (330 g) on sopiva määrä yhdelle kasviskilolle. Hillon/marmeladin keittoaika on vain joitakin minuutteja. Raaka-aineiksi sopivat monipuolisesti tuoreet ja pakastemarjat, kauden hedelmät ja vihannekset.
Hillo-marmeladisokeri sisältää sokerin lisäksi täysin kasviperäistä hedelmäpektiiniä, joka antaa hillolle/marmeladille kiinteyttä.
Tuotteen kaliumsorbaatti parantaa hillon säilyvyyttä ja on tarpeen erityisesti vähemmän sokeria sisältävissä hilloissa ja marmeladeissa. Kaliumsorbaattia on luonnostaan mm. pihlajanmarjoissa.
Pakkauskoko on 330 g.
Ainekset:
Sokeri, hyytelöimisaine (hedelmäpektiini), säilöntäaine (kaliumsorbaatti).
Ravintosisältö/100 g
Energiaa | 1666 kJ/392 kcal |
Rasvaa | 0 g |
- josta tyydyttynyttä | 0 g |
Hiilihydraattia | 98 g |
- josta sokereita | 98 g |
Proteiinia | 0 g |
Suolaa | 0,15 g |
Muuntosuhde: 1 dl = n. 85 g
Säilytys: kuivassa.
Lajittele tyhjä pakkaus kartonkikeräykseen.
Valmistettu Suomessa.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.
Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.
Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?