Hillo-marmeladisokeri
Dansukker Hillo-marmeladisokerin avulla persikka, pakastevadelma tai vaikkapa sipuli löytävät uuden olomuodon. Lopputulos on kiinteämpää, hedelmäisempää ja vähemmän makeaa kuin perinteinen hillo ja siksi omiaan myös mm. paahtoleivän kanssa tai liharuokien seurana.
Hillo-marmeladisokeria on helppo ja nopea käyttää. Yksi paketti (330 g) on sopiva määrä yhdelle kasviskilolle. Hillon/marmeladin keittoaika on vain joitakin minuutteja. Raaka-aineiksi sopivat monipuolisesti tuoreet ja pakastemarjat, kauden hedelmät ja vihannekset.
Hillo-marmeladisokeri sisältää sokerin lisäksi täysin kasviperäistä hedelmäpektiiniä, joka antaa hillolle/marmeladille kiinteyttä.
Tuotteen kaliumsorbaatti parantaa hillon säilyvyyttä ja on tarpeen erityisesti vähemmän sokeria sisältävissä hilloissa ja marmeladeissa. Kaliumsorbaattia on luonnostaan mm. pihlajanmarjoissa.
Pakkauskoko on 330 g.
Ainekset:
Sokeri, hyytelöimisaine (hedelmäpektiini), säilöntäaine (kaliumsorbaatti).
Ravintosisältö/100 g
Energiaa | 1666 kJ/392 kcal |
Rasvaa | 0 g |
- josta tyydyttynyttä | 0 g |
Hiilihydraattia | 98 g |
- josta sokereita | 98 g |
Proteiinia | 0 g |
Suolaa | 0,15 g |
Muuntosuhde: 1 dl = n. 85 g
Säilytys: kuivassa.
Lajittele tyhjä pakkaus kartonkikeräykseen.
Valmistettu Suomessa.
![Britakakku](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fbritakakku.jpg&width=640&format=webp)
Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.
![Mustikkasuukkojäätelö](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fsyltgrottsglass.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse jäätelöä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.
![Limettipannacotta](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fvaniljpannacotta.jpg&width=640&format=webp)
Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.
![Tee itse hilloa ja mehua](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fInspiration%2fhillo_fiilis2.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.
![Mökkiläisen mustikkapiiras](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2ffi-m-mustikkapiirakka.jpg&width=640&format=webp)
Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.
![Kevyt viinimarja-minttuvaahto](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fredcurrant_mint.jpg&width=640&format=webp)
Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.