Luomutomusokeri
Luomutomusokeri on hienoksi jauhettua, valkoista luomusokeria. Luomutomusokeri sopii leivontaan, kuorrutuksiin, täytteisiin, marenkien ja makeisten valmistukseen, jälkiruokiin, kermavaahtoon sekä leivonnaisten ja jälkiruokien koristeluun ja makeuttamiseen.
Dansukker Luomutomusokeri valmistetaan Tanskassa ja Ruotsissa luomuviljellyistä sokerijuurikkaista. Viljelyssä käytetään ainostaan luomuviljelyyn hyväksyttyjä lannoitteita ja kasvinsuojeluaineita.
Ainekset: Luomujuurikassokeri, luomuperunatärkkelys 2 %
Ravintosisältö/100 g
Energiaa | 1700 kJ/400 kcal |
Rasvaa | 0 g |
- josta tyydyttynyttä | 0 g |
Hiilihydraattia | 100 g |
- josta sokereita | 98 g |
Proteiinia | 0 g |
Suolaa | 0 g |
Muuntosuhde: 1 dl = 60 g
Säilytys: Kuivassa.
Lajittele tyhjä pakkaus kartonkikeräykseen.
Valmistettu Tanskassa.
Sokerin alkuperä: Ruotsi ja Tanska.
Luomutomusokeri on myynnissä suurimmissa K-Citymarketeissa ja K-Supermarketeissa sekä Prismoissa ja joissakin S-marketeissa, Alepoissa ja Saleissa.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta mm. ohukaisten, pannukakun ja puuron kaverina sekä kakkujen täytteenä.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Maistuvat luumut
Tutustu sivustomme herkullisiin luumujälkiruoka- ja marmeladiresepteihin.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?