Luomutomusokeri
Luomutomusokeri on hienoksi jauhettua, valkoista luomusokeria. Luomutomusokeri sopii leivontaan, kuorrutuksiin, täytteisiin, marenkien ja makeisten valmistukseen, jälkiruokiin, kermavaahtoon sekä leivonnaisten ja jälkiruokien koristeluun ja makeuttamiseen.
Dansukker Luomutomusokeri valmistetaan Tanskassa ja Ruotsissa luomuviljellyistä sokerijuurikkaista. Viljelyssä käytetään ainostaan luomuviljelyyn hyväksyttyjä lannoitteita ja kasvinsuojeluaineita.
Ainekset: Luomujuurikassokeri, luomuperunatärkkelys 2 %
Ravintosisältö/100 g
Energiaa | 1700 kJ/400 kcal |
Rasvaa | 0 g |
- josta tyydyttynyttä | 0 g |
Hiilihydraattia | 100 g |
- josta sokereita | 98 g |
Proteiinia | 0 g |
Suolaa | 0 g |
Muuntosuhde: 1 dl = 60 g
Säilytys: Kuivassa.
Lajittele tyhjä pakkaus kartonkikeräykseen.
Valmistettu Tanskassa.
Sokerin alkuperä: Ruotsi ja Tanska.
Luomutomusokeri on myynnissä suurimmissa K-Citymarketeissa ja K-Supermarketeissa sekä Prismoissa ja joissakin S-marketeissa, Alepoissa ja Saleissa.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?