Mustikka on
oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin. Mustikkapiirakka maistuu kaikille, olipa se sitten leivottu perinteisesti pullataikinasta tai marjapiirakoissa usein käytetystä murotaikinasta. Värjää suu siniseksi näillä maistuvilla resepteillämme!

Mustikka-browniet

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka-valkosuklaamuffinit

Mustikkatorttu

Marja-rahkapiiras

Marjapiiras

Mustikkapiiras

Vegaaniset mustikkamuffinit

Perinteinen mustikkapiirakka

Tiesitkö tämän mustikasta

Mustikka (Vaccinium myrtillus) kasvaa tuoreissa kangasmetsissä kaikkialla Suomessa. Marjat kypsyvät heinäkuusta alkaen. Mustikka sisältää runsaasti A-, B- ja C-vitamiinia, mangaania, kuituja sekä flavonoideja. Mustikoita käytetään leivontaan, jälkiruokiin, hilloihin ja mehuihin.

Mamman marjapiiras

Mustikkapai

Hurmaava mustikkakakku

Gluteeniton mustikkapiiras

Mustikkapulla

Mustikkaunelma

Kevennetty omena-mustikkatorttu

Mustikkapiiras-tikkarit

Mustikkapiirakka

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Tee itse aitoa simaa!

Skoolaa vappuna perinteisellä simalla – se valmistuu helposti ja edullisesti. Sima kannattaa tehdä jo viikko ennen vappua, niin se ehtii valmistua ajoissa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokerilla tai Hillo-marmeladisokerilla on helppoa ja nopeaa.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.

Hurmaa itse leivotulla

Maistuisiko hurmaava juustokakku kinuskikastikkeella tai viettelevä suklaa-appelsiinikakku? Kokeile rohkeasti Dansukkerin tummia sokereita ja siirappeja ja leivo muhkeita makuja!

Maista ja ihastu!

Pehmeän karamellimainen Dansukker Vaalea Luomusiirappi sopii sellaisenaan jälkiruokakastikkeeksi. Käytä sitä myös leivontaan, jälkiruokiin, makeisiin, ruoanlaittoon ja juomiin.