Mustikka on
oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin. Mustikkapiirakka maistuu kaikille, olipa se sitten leivottu perinteisesti pullataikinasta tai marjapiirakoissa usein käytetystä murotaikinasta. Värjää suu siniseksi näillä maistuvilla resepteillämme!

Mustikka-browniet

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka-valkosuklaamuffinit

Mustikkatorttu

Marja-rahkapiiras

Marjapiiras

Mustikkapiiras

Vegaaniset mustikkamuffinit

Perinteinen mustikkapiirakka

Tiesitkö tämän mustikasta

Mustikka (Vaccinium myrtillus) kasvaa tuoreissa kangasmetsissä kaikkialla Suomessa. Marjat kypsyvät heinäkuusta alkaen. Mustikka sisältää runsaasti A-, B- ja C-vitamiinia, mangaania, kuituja sekä flavonoideja. Mustikoita käytetään leivontaan, jälkiruokiin, hilloihin ja mehuihin.

Mamman marjapiiras

Mustikkapai

Hurmaava mustikkakakku

Gluteeniton mustikkapiiras

Mustikkapulla

Mustikkaunelma

Kevennetty omena-mustikkatorttu

Mustikkapiiras-tikkarit

Mustikkapiirakka

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Helppo omenapiirakka

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?