Ainekset
200 g voita tai margariinia
1 ½ dl Dansukker Ruokokidesokeria
1 rkl Dansukker Kanelisokeria
1 kananmuna
3 dl vehnäjauhoja
1 dl ruisjauhoja
1 tl leivinjauhetta
Täyte
1 l mustikoita
(osa vadelmia)
2 dl Dansukker Hillosokeria tai Hillo-marmeladisokeria
1 rkl perunajauhoja
Pinnalle
Dansukker Tomusokeria
Ohjeet
Valmista ensin täyte. Mittaa kaikki ainekset kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Anna jäähtyä.
Sekoita pehmeä rasva ja sokerit. Sekoita joukkoon muna ja keskenään sekoitetut jauhot. Anna taikinan levähtää viitisentoista minuuttia kylmässä.
Painele noin 2/3 taikinasta piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Kauli toinen taikinapala kelmun välissä piiraan päälle sopivaksi kanneksi.
Kaada mustikkatäyte vuokaan ja aseta kansitaikinalevy päälle. Pistele kuori haarukalla ja paista 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia, kunnes pinta saa kauniin värin ja piiras on kypsä.
Anna jäähtyä hieman ja seulo pinnalle tomusokeria. Tarjoa vaniljajäätelön kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut
Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Nyt juhlitaan!
Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.