Ainekset
200 g voita tai margariinia
1 ½ dl Dansukker Ruokokidesokeria
1 rkl Dansukker Kanelisokeria
1 kananmuna
3 dl vehnäjauhoja
1 dl ruisjauhoja
1 tl leivinjauhetta
Täyte
1 l mustikoita
(osa vadelmia)
2 dl Dansukker Hillosokeria tai Hillo-marmeladisokeria
1 rkl perunajauhoja
Pinnalle
Dansukker Tomusokeria
Ohjeet
Valmista ensin täyte. Mittaa kaikki ainekset kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Anna jäähtyä.
Sekoita pehmeä rasva ja sokerit. Sekoita joukkoon muna ja keskenään sekoitetut jauhot. Anna taikinan levähtää viitisentoista minuuttia kylmässä.
Painele noin 2/3 taikinasta piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Kauli toinen taikinapala kelmun välissä piiraan päälle sopivaksi kanneksi.
Kaada mustikkatäyte vuokaan ja aseta kansitaikinalevy päälle. Pistele kuori haarukalla ja paista 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia, kunnes pinta saa kauniin värin ja piiras on kypsä.
Anna jäähtyä hieman ja seulo pinnalle tomusokeria. Tarjoa vaniljajäätelön kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!