Ainekset
Taikina
9 dl vehnäjauhoja
2 dl kaurahiutaleita
2 dl Dansukker Taloussokeria
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 tl soodaa
5 dl piimää
2 dl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
200 g margariinia tai voita sulatettuna
Pinnalle
7 dl (400 g) mustikoita
Kauramuru
1 ½ dl Dansukker Taloussokeria
3 dl kaurahiutaleita
100 g jääkaappikylmää margariinia tai voita paloiteltuna
Viimeistelyyn
Dansukker Tomusokeria
Ohjeet
1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Leivinpaperoi uunipelti (n. 40 x 30 cm).
2. Sekoita taikinan kuivat aineet kulhossa. Kaada piimä, sulatettu rasva ja siirappi kuivien aineiden päälle kulhoon ja sekoita aineet taikinaksi. Levitä taikina pellille ja ripottele mustikat pinnalle.
3. Sekoita kauramurun aineet ja ripottele muruseos mustikoiden päälle.
4. Paista uunissa 30–35 minuuttia.
5. Paloittele lämmin piiras ja siivilöi tomusokeripilvi palojen päälle.
6. Tarjoa vaniljasokerilla maustetun kermavaahdon, vaniljakastikkeen tai jäätelön kera.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Herkullinen sacherkakku
Täyteläinen sacherkakku on suklaakakkujen kruunaamaton kuningatar. Wieniläisperäisen kakun täytteenä on aprikoosihilloketta ja pohjassa sekä kuorrutuksessa tummaa suklaata.

Pienet inkivääri-sitruunakakut
Nämä pienet kakkuset lasissa sisältävät rapean pohjan, makean sitruuna-inkivääritäytteen ilman liivatetta, raikkaita marinoituja marjoja ja pinnalla rapeaa fariinicrumblea. Tarjoa juhlien kahvipöydässä tai jälkiruokana.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Upea savulohikakku juhlapöytään
Ota talteen vaaleaa ja tummaa leipää sisältävän savulohikakun ohje. Näyttävästi koristeltu kahden täytteen katkarapu-lohivoileipäkakku on juhlapöydän kestosuosikki.

Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.

Maista ja ihastu!
Pehmeän karamellimainen Dansukker Vaalea Luomusiirappi sopii sellaisenaan jälkiruokakastikkeeksi. Käytä sitä myös leivontaan, jälkiruokiin, makeisiin, ruoanlaittoon ja juomiin.