Ainekset
Taikina
9 dl vehnäjauhoja
2 dl kaurahiutaleita
2 dl Dansukker Taloussokeria
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 tl soodaa
5 dl piimää
2 dl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
200 g margariinia tai voita sulatettuna
Pinnalle
7 dl (400 g) mustikoita
Kauramuru
1 ½ dl Dansukker Taloussokeria
3 dl kaurahiutaleita
100 g jääkaappikylmää margariinia tai voita paloiteltuna
Viimeistelyyn
Dansukker Tomusokeria
Ohjeet
1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Leivinpaperoi uunipelti (n. 40 x 30 cm).
2. Sekoita taikinan kuivat aineet kulhossa. Kaada piimä, sulatettu rasva ja siirappi kuivien aineiden päälle kulhoon ja sekoita aineet taikinaksi. Levitä taikina pellille ja ripottele mustikat pinnalle.
3. Sekoita kauramurun aineet ja ripottele muruseos mustikoiden päälle.
4. Paista uunissa 30–35 minuuttia.
5. Paloittele lämmin piiras ja siivilöi tomusokeripilvi palojen päälle.
6. Tarjoa vaniljasokerilla maustetun kermavaahdon, vaniljakastikkeen tai jäätelön kera.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
![Britakakku](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fbritakakku.jpg&width=640&format=webp)
Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.
![Mustikkasuukkojäätelö](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fsyltgrottsglass.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse jäätelöä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.
![Limettipannacotta](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fvaniljpannacotta.jpg&width=640&format=webp)
Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.
![Tee itse hilloa ja mehua](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fInspiration%2fhillo_fiilis2.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.
![Mökkiläisen mustikkapiiras](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2ffi-m-mustikkapiirakka.jpg&width=640&format=webp)
Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.
![Kevyt viinimarja-minttuvaahto](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fredcurrant_mint.jpg&width=640&format=webp)
Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.