Ainekset
2 dl kaura- tai soijajuomaa
1 dl maustamatonta soija- tai kaurajogurttia
1 dl rypsiöljyä
2 dl mustikoita
2 tl perunajauhoja
4 dl (260 g) vehnäjauhoja
1 dl (45 g) mantelijauhoa
2 dl (176 g) suomalaista Dansukker Taloussokeria
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
½ tl suolaa
Koristeluun
Dansukker Tomusokeria
Lisäksi
10 kpl isoja paperisia Amerikan muffinivuokia
Ohjeet
Sekoita keskenään huoneenlämpöiset kasvijuoma, jogurtti ja rypsiöljy. Sekoita mustikat ja perunajauho niin, että mustikat peittyvät. Yhdistä kulhossa kuivat ainekset. Sekoita kevyesti joukkoon nesteseos ja lopuksi kevyesti käännellen mustikat.
Asettele paperiset muffinivuoat muffinipellin koloihin. Lusikoi vuokiin taikinaa siten, että vuoat ovat lähes täynnä.
Paista muffineita 200-asteisen uunin keskitasolla n. 25 minuuttia. Testaa muffineiden kypsyys tikulla. (Tuoreilla mustikoilla paistoaika voi olla lyhyempi kuin pakastemustikoilla.)
Anna jäähtyä ja siivilöi päälle tomusokeria.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
![Britakakku](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fbritakakku.jpg&width=640&format=webp)
Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.
![Mustikkasuukkojäätelö](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fsyltgrottsglass.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse jäätelöä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.
![Limettipannacotta](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fvaniljpannacotta.jpg&width=640&format=webp)
Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.
![Tee itse hilloa ja mehua](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fInspiration%2fhillo_fiilis2.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.
![Mökkiläisen mustikkapiiras](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2ffi-m-mustikkapiirakka.jpg&width=640&format=webp)
Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.
![Kevyt viinimarja-minttuvaahto](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fredcurrant_mint.jpg&width=640&format=webp)
Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.