Ainekset
2 dl kaura- tai soijajuomaa
1 dl maustamatonta soija- tai kaurajogurttia
1 dl rypsiöljyä
2 dl mustikoita
2 tl perunajauhoja
4 dl (260 g) vehnäjauhoja
1 dl (45 g) mantelijauhoa
2 dl (176 g) suomalaista Dansukker Taloussokeria
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
½ tl suolaa
Koristeluun
Dansukker Tomusokeria
Lisäksi
10 kpl isoja paperisia Amerikan muffinivuokia
Ohjeet
Sekoita keskenään huoneenlämpöiset kasvijuoma, jogurtti ja rypsiöljy. Sekoita mustikat ja perunajauho niin, että mustikat peittyvät. Yhdistä kulhossa kuivat ainekset. Sekoita kevyesti joukkoon nesteseos ja lopuksi kevyesti käännellen mustikat.
Asettele paperiset muffinivuoat muffinipellin koloihin. Lusikoi vuokiin taikinaa siten, että vuoat ovat lähes täynnä.
Paista muffineita 200-asteisen uunin keskitasolla n. 25 minuuttia. Testaa muffineiden kypsyys tikulla. (Tuoreilla mustikoilla paistoaika voi olla lyhyempi kuin pakastemustikoilla.)
Anna jäähtyä ja siivilöi päälle tomusokeria.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut
Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Nyt juhlitaan!
Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.