Kevennetty omena-mustikkatorttu

Helppotekoisen rasvattoman tortun täytteenä on omenaa ja mustikkaa kanelisokerilla maustettuna. Kevennetty omena-mustikkatorttu maistuu kahvin kanssa.

n. 10 palaa

PT55M

50 minuuttia

Arviot (37 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 munaa
1 1/2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
2 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
3/4 dl kuumaa vettä
2 omenaa
2 dl mustikoita
2–3 rkl Dansukker Kanelisokeria

Ohjeet

Vatkaa sokeri ja munat kuohkeaksi. Yhdistä jauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri keskenään ja sekoita ne muna-sokerivaahtoon. Lisää vesi. Kuori ja lohko omenat ja sekoita ne taikinaan. Kaada taikina voideltuun irtopohjavuokaan. Ripottele mustikat ja kanelisokeri pinnalle. Paista torttua uunin keskitasossa 200 asteessa noin 40 minuuttia. Tarjoa vaniljakastikkeen tai -jäätelön kanssa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.