Kevennetty omena-mustikkatorttu

Helppotekoisen rasvattoman tortun täytteenä on omenaa ja mustikkaa kanelisokerilla maustettuna. Kevennetty omena-mustikkatorttu maistuu kahvin kanssa.

n. 10 palaa

50 minuuttia

Arviot (32 kpl)

Ainekset

2 munaa
1 1/2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
2 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
3/4 dl kuumaa vettä
2 omenaa
2 dl mustikoita
2–3 rkl Dansukker Kanelisokeria

Ohjeet

Vatkaa sokeri ja munat kuohkeaksi. Yhdistä jauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri keskenään ja sekoita ne muna-sokerivaahtoon. Lisää vesi. Kuori ja lohko omenat ja sekoita ne taikinaan. Kaada taikina voideltuun irtopohjavuokaan. Ripottele mustikat ja kanelisokeri pinnalle. Paista torttua uunin keskitasossa 200 asteessa noin 40 minuuttia. Tarjoa vaniljakastikkeen tai -jäätelön kanssa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.