Kevennetty omena-mustikkatorttu

Helppotekoisen rasvattoman tortun täytteenä on omenaa ja mustikkaa kanelisokerilla maustettuna. Kevennetty omena-mustikkatorttu maistuu kahvin kanssa.

n. 10 palaa

PT55M

50 minuuttia

Arviot (37 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 munaa
1 1/2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
2 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
3/4 dl kuumaa vettä
2 omenaa
2 dl mustikoita
2–3 rkl Dansukker Kanelisokeria

Ohjeet

Vatkaa sokeri ja munat kuohkeaksi. Yhdistä jauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri keskenään ja sekoita ne muna-sokerivaahtoon. Lisää vesi. Kuori ja lohko omenat ja sekoita ne taikinaan. Kaada taikina voideltuun irtopohjavuokaan. Ripottele mustikat ja kanelisokeri pinnalle. Paista torttua uunin keskitasossa 200 asteessa noin 40 minuuttia. Tarjoa vaniljakastikkeen tai -jäätelön kanssa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?