Mustikka-browniet

Mustikka-browniet – mehevä, helppo ja ihana! Herkullinen suklaaleivonnainen saa rapeutta pekaanipähkinöistä ja maistuvaa makua mustikoista.

n. 25 palaa

PT55M

1 tunti

Arviot (452 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

125 g voita
200 g tummaa suklaata
4 kananmunaa
3 dl Dansukker Taloussokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1,5 dl pekaanipähkinöitä rouhittuina
2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
200 g mustikoita

Viimeistelyyn
1 rkl Dansukker Tomusokeria tai Luomutomusokeria

Ohjeet

Sulata voi kattilassa. Ota kattila liedeltä ja paloittele suklaa joukkoon. Sekoittele, kunnes suklaa on sulanut.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi kulhossa. Lisää vaniljasokeri ja rouhitut pähkinät. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään ja lisää munavaahtoon. Lisää lopuksi suklaa-voiseos ja sekoita tasaiseksi.

Kaada taikina leivinpaperoituun uunipannuun (20 cm x 30 cm) ja ripottele mustikat pinnalle. Paista 175-asteisen uunin keskitasolla 30 minuuttia tai kunnes taikina alkaa vähän jähmettyä keskeltä.

Jäähdytä brownie kokonaan ja leikkaa paloiksi. Koristele tomusokerilla.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?