Ainekset
125 g voita
200 g tummaa suklaata
4 kananmunaa
3 dl Dansukker Taloussokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1,5 dl pekaanipähkinöitä rouhittuina
2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
200 g mustikoita
Viimeistelyyn
1 rkl Dansukker Tomusokeria tai Luomutomusokeria
Ohjeet
Sulata voi kattilassa. Ota kattila liedeltä ja paloittele suklaa joukkoon. Sekoittele, kunnes suklaa on sulanut.
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi kulhossa. Lisää vaniljasokeri ja rouhitut pähkinät. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään ja lisää munavaahtoon. Lisää lopuksi suklaa-voiseos ja sekoita tasaiseksi.
Kaada taikina leivinpaperoituun uunipannuun (20 cm x 30 cm) ja ripottele mustikat pinnalle. Paista 175-asteisen uunin keskitasolla 30 minuuttia tai kunnes taikina alkaa vähän jähmettyä keskeltä.
Jäähdytä brownie kokonaan ja leikkaa paloiksi. Koristele tomusokerilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?