Mustikka-browniet

Mustikka-browniet – mehevä, helppo ja ihana! Herkullinen suklaaleivonnainen saa rapeutta pekaanipähkinöistä ja maistuvaa makua mustikoista.

n. 25 palaa

1 tunti

Arviot (443 kpl)

Ainekset

125 g voita
200 g tummaa suklaata
4 kananmunaa
3 dl Dansukker Taloussokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1,5 dl pekaanipähkinöitä rouhittuina
2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
200 g mustikoita

Viimeistelyyn
1 rkl Dansukker Tomusokeria tai Luomutomusokeria

Ohjeet

Sulata voi kattilassa. Ota kattila liedeltä ja paloittele suklaa joukkoon. Sekoittele, kunnes suklaa on sulanut.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi kulhossa. Lisää vaniljasokeri ja rouhitut pähkinät. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään ja lisää munavaahtoon. Lisää lopuksi suklaa-voiseos ja sekoita tasaiseksi.

Kaada taikina leivinpaperoituun uunipannuun (20 cm x 30 cm) ja ripottele mustikat pinnalle. Paista 175-asteisen uunin keskitasolla 30 minuuttia tai kunnes taikina alkaa vähän jähmettyä keskeltä.

Jäähdytä brownie kokonaan ja leikkaa paloiksi. Koristele tomusokerilla.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!