Mustikka-browniet – Dansukker

Mustikka-browniet

n. 25 palaa 1 tunti
Mustikka-browniet – mehevä, helppo ja ihana! Herkullinen suklaaleivonnainen saa rapeutta pekaanipähkinöistä ja maistuvaa makua mustikoista.
Mustikka-browniet
Arvioi: (327kpl)

Ainekset

  • 125 g voita
  • 200 g tummaa suklaata
  • 4 kananmunaa
  • 3 dl Dansukker Taloussokeria
  • 1 tl Dansukker Vaniljasokeria
  • 1,5 dl pekaanipähkinöitä rouhittuina
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 200 g mustikoita

Viimeistelyyn

  • 1 rkl Dansukker Tomusokeria tai Luomutomusokeria

Sulata voi kattilassa. Ota kattila liedeltä ja paloittele suklaa joukkoon. Sekoittele, kunnes suklaa on sulanut.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi kulhossa. Lisää vaniljasokeri ja rouhitut pähkinät. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään ja lisää munavaahtoon. Lisää lopuksi suklaa-voiseos ja sekoita tasaiseksi.

Kaada taikina leivinpaperoituun uunipannuun (20 cm x 30 cm) ja ripottele mustikat pinnalle. Paista 175-asteisen uunin keskitasolla 30 minuuttia tai kunnes taikina alkaa vähän jähmettyä keskeltä.

Jäähdytä brownie kokonaan ja leikkaa paloiksi. Koristele tomusokerilla.

Reseptin on laatinut

Dansukker

;