Mustikka-valkosuklaamuffinit

Herkkumuffinit mustikasta ja valkosuklaasta! Kokeile myös vadelmia. Koristele halutessasi kermavaahdolla.

10–12 kpl

PT40M

35 minuuttia

Arviot (1149 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

3 munaa
1 ½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
¾ dl kuohu- tai ruokakermaa
1 dl sulatettua voita tai öljyä
100 g valkosuklaata
2 dl (pakaste)mustikoita

Ohjeet

Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, kerma ja rasva. Sekoita taikina tasaiseksi, mutta älä vatkaa.

Paloittele valkosuklaa karkeaksi rouheeksi veitsellä työlaudalla. Kääntele se taikinaan mustikoiden kanssa.

Jaa taikina muffinivuokiin ja paista 200-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia.

Vinkki!
Koristele muffinit halutessasi kermavaahdolla ja tuoreilla mustikoilla tai pensasmustikoilla. Käytä kuitenkin taikinassa tavallisia mustikoita tuoreena tai pakasteena. 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!