Ainekset
4 munaa
3 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
3 dl vehnäjauhoja
1 dl kauraleseitä tai grahamjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 tl kanelia tai ½ tl kardemummaa
1 dl öljyä tai juoksevaa margariinia
1 dl maitoa
n. 4 dl marjoja (esim. vadelma, mansikka, mustikka)
½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
Lisäksi
kermavaahtoa, vaniljavaahtoa tai vaniljajäätelöä
Ohjeet
Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, sekä lopuksi öljy ja maito. Sekoita taikina varovasti tasaiseksi. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Ripottele pinnalle marjat. Ripottele päälle vielä sokeria. Paista piirasta uunin keskiritilätasolla 225 asteessa 20–30 minuuttia.
Tarjoa seuraksi kermavaahtoa, vaniljavaahtoa tai vaniljajäätelöä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.
Tee itse jäätelöä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.
Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.
Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.
Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.
Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.