Ainekset
2,5 dl maitoa
25 g tuoretta tai 1 pussi kuivahiivaa
1 muna
1 dl suomalaista Dansukker Taloussokeria
1 tl suolaa
1 rkl kardemummaa
n. 8 dl vehnäjauhoja
100 g voita
Täyte
mustikoita
Dansukker Hillosokeria
Voiteluun
kananmuna
Ohjeet
Tee peruspullataikina, anna kohota hyvin. Pyörittele taikina pulliksi, anna kohota noin 15 minuuttia.
Paina lasilla syvennys mustikoille. Voitele reunat kananmunalla, laita kuoppiin noin 1,5 rkl mustikoita ja ripottele päälle hillosokeria.
Kohota hetki ja paista 225 asteessa noin 15 minuuttia.
Mustikkapulla voitti Kansallisherkku-reseptikilpailumme kesällä 2016. Tämän voittoisan reseptin lähetti Mira Jyväskylästä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!