Mustikkapulla

Suomalainen mustikkapulla on kansallisherkku, jonka voit leipoa tuoreista tai pakastemustikoista – suomalaisella sokerilla tietenkin.

10–12 kpl

PT1H30M
PT0M
Pullat

1½ tuntia

Arviot (68 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2,5 dl maitoa
25 g tuoretta tai 1 pussi kuivahiivaa
1 muna
1 dl suomalaista Dansukker Taloussokeria
1 tl suolaa
1 rkl kardemummaa
n. 8 dl vehnäjauhoja
100 g voita

Täyte
mustikoita
Dansukker Hillosokeria

Voiteluun
kananmuna

Ohjeet

Tee peruspullataikina, anna kohota hyvin. Pyörittele taikina pulliksi, anna kohota noin 15 minuuttia.

Paina lasilla syvennys mustikoille. Voitele reunat kananmunalla, laita kuoppiin noin 1,5 rkl mustikoita ja ripottele päälle hillosokeria.

Kohota hetki ja paista 225 asteessa noin 15 minuuttia.


Mustikkapulla voitti Kansallisherkku-reseptikilpailumme kesällä 2016. Tämän voittoisan reseptin lähetti Mira Jyväskylästä.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!