Mustikkapulla

Suomalainen mustikkapulla on kansallisherkku, jonka voit leipoa tuoreista tai pakastemustikoista.

10–12 kpl

1½ tuntia

Arviot (67 kpl)

Ainekset

2,5 dl maitoa
25 g tuoretta tai 1 pussi kuivahiivaa
1 muna
1 dl suomalaista Dansukker Taloussokeria
1 tl suolaa
1 rkl kardemummaa
n. 8 dl vehnäjauhoja
100 g voita

Täyte
mustikoita
Dansukker Hillosokeria

Voiteluun
kananmuna

Ohjeet

Tee peruspullataikina, anna kohota hyvin. Pyörittele taikina pulliksi, anna kohota noin 15 minuuttia.

Paina lasilla syvennys mustikoille. Voitele reunat kananmunalla, laita kuoppiin noin 1,5 rkl mustikoita ja ripottele päälle hillosokeria.

Kohota hetki ja paista 225 asteessa noin 15 minuuttia.


Mustikkapulla voitti Kansallisherkku-reseptikilpailumme kesällä 2016. Tämän voittoisan reseptin lähetti Mira Jyväskylästä.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!