Ainekset
Pohja
220 g voita tai margariinia
1 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
3 ½ dl vehnäjauhoja
1 munankeltuainen
½ luomusitruunan raastettu kuori
Täyte
300 g pakastemustikoita
½ luomusitruunan mehu
2 ½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1/2 dl vehnäjauhoja
4 munaa
Pinnalle
Dansukker Tomusokeria
Ohjeet
Lämmitä uuni 175 asteeseen.
Raasta hyvin pestyn sitruunan kuori. Sekoita se muiden pohja-ainesten kanssa tasaiseksi taikinaksi.
Vuoraa 24x30 cm leivontavuoka leivinpaperilla ja painele taikina vuoan pohjalle. Paista uunin alimmalla ritilätasolla noin 10–13 minuuttia. Anna jäähtyä hetki.
Painele sulatetut mustikat siivilän läpi ja ota mehu talteen. Sekoita sitruunamehun kanssa.
Mittaa sokeri ja jauhot toiseen kulhoon. Vatkaa munat joukkoon sähkövatkaimella. Lisää lopuksi mustikkamehu ja vatkaa seos tasaiseksi.
Kaada täyte pohjan päälle ja paista uunin alimmalla ritilätasolla noin 15 minuuttia.
Jäähdytä ja leikkaa annospaloiksi. Siivilöi pinnalle tomusokeria ennen tarjoilua. Säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
![Britakakku](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fbritakakku.jpg&width=640&format=webp)
Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.
![Mustikkasuukkojäätelö](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fsyltgrottsglass.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse jäätelöä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.
![Limettipannacotta](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fvaniljpannacotta.jpg&width=640&format=webp)
Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.
![Tee itse hilloa ja mehua](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fInspiration%2fhillo_fiilis2.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.
![Mökkiläisen mustikkapiiras](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2ffi-m-mustikkapiirakka.jpg&width=640&format=webp)
Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.
![Kevyt viinimarja-minttuvaahto](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fredcurrant_mint.jpg&width=640&format=webp)
Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.