Vappubrunssi

Vappu on valon, ilon, herkuttelun ja ystävien aikaa. Kun vappubrunssilla pöydän ääreen kokoontuu suurempi ystäväjoukko, on hyvä varautua myös keliaakikon tai muuten gluteenia välttävän vieraan ruokavalioon. Dansukkerin hurmaavilla vappubrunssiohjeilla gluteeniton menu valmistuu vaivattomasti, ja se maistuu kaikille juhlavieraille.

Fariinisokeriglaseeratut pekoni-taatelit

Persikkabellini

Granola

Yrtti-valkosipulilihapullat

Lohipiirakka

Gluteenittomat maissi-banaanipannarit

Pannacottashotit

Gluteenittomat munkit

Siemennäkkäri

Gluteenittomat basilika-valkosipulisämpylät

Suklaa-mansikkaleivokset

Mansikka-limettikääretorttu, gluteeniton

Ruokaisa perunasalaatti

Punajuuri-rosmariinihummus

Parsa-pekonipiiras

Kaikki vappureseptit

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Tee itse aitoa simaa!

Skoolaa vappuna perinteisellä simalla – se valmistuu helposti ja edullisesti. Sima kannattaa tehdä jo viikko ennen vappua, niin se ehtii valmistua ajoissa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokerilla tai Hillo-marmeladisokerilla on helppoa ja nopeaa.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.

Hurmaa itse leivotulla

Maistuisiko hurmaava juustokakku kinuskikastikkeella tai viettelevä suklaa-appelsiinikakku? Kokeile rohkeasti Dansukkerin tummia sokereita ja siirappeja ja leivo muhkeita makuja!

Maista ja ihastu!

Pehmeän karamellimainen Dansukker Vaalea Luomusiirappi sopii sellaisenaan jälkiruokakastikkeeksi. Käytä sitä myös leivontaan, jälkiruokiin, makeisiin, ruoanlaittoon ja juomiin.