Vappubrunssi

Vappu on valon, ilon, herkuttelun ja ystävien aikaa. Kun vappubrunssilla pöydän ääreen kokoontuu suurempi ystäväjoukko, on hyvä varautua myös keliaakikon tai muuten gluteenia välttävän vieraan ruokavalioon. Dansukkerin hurmaavilla vappubrunssiohjeilla gluteeniton menu valmistuu vaivattomasti, ja se maistuu kaikille juhlavieraille.

Fariinisokeriglaseeratut pekoni-taatelit

Persikkabellini

Granola

Yrtti-valkosipulilihapullat

Lohipiirakka

Gluteenittomat maissi-banaanipannarit

Pannacottashotit

Gluteenittomat munkit

Siemennäkkäri

Gluteenittomat basilika-valkosipulisämpylät

Suklaa-mansikkaleivokset

Mansikka-limettikääretorttu, gluteeniton

Ruokaisa perunasalaatti

Punajuuri-rosmariinihummus

Parsa-pekonipiiras

Kaikki vappureseptit

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?