Ainekset
1 litra erilaisia salaatinlehtiä
10 retiisiä
1 punasipuli
200 g vihreää parsaa
2 kypsää avokadoa
4 keitettyä kananmunaa
300–400 g savukalaa, esim. lohta, siikaa tai makrillia
Kastike
1 keltuainen
1 puristettu valkosipulinkynsi
1/2 maustemitallista suolaa
1 maustemitallinen jauhettua mustapippuria
2 tl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
1 rkl valkoviinietikkaa
1 dl rypsiöljyä
Ohjeet
Huuhtele salaatit ja valuta kuiviksi. Huuhtele ja viipaloi retiisit. Kuori ja viipaloi sipuli. Pane parsat kevyesti suolattuun kiehuvaan veteen. Ota kattila liedeltä ja jätä parsat veteen 5–10 minuutiksi. Lohko kuoritut ja kivettömät avokadot. Puolita kananmunat. Paloittele perattu kala. Jaa kaikki salaatin ainekset lautasille tai tarjoilukulhoon. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja kaada salaatin päälle tai tarjoa kastike erikseen.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.