Savukalasalaatti

Ruokaisaan salaattiin käytetään savustettua lohta, siikaa tai makrillia.

PT25M

20 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 litra erilaisia salaatinlehtiä
10 retiisiä
1 punasipuli
200 g vihreää parsaa
2 kypsää avokadoa
4 keitettyä kananmunaa
300–400 g savukalaa, esim. lohta, siikaa tai makrillia

Kastike

1 keltuainen
1 puristettu valkosipulinkynsi
1/2 maustemitallista suolaa
1 maustemitallinen jauhettua mustapippuria
2 tl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
1 rkl valkoviinietikkaa
1 dl rypsiöljyä

Ohjeet

Huuhtele salaatit ja valuta kuiviksi. Huuhtele ja viipaloi retiisit. Kuori ja viipaloi sipuli. Pane parsat kevyesti suolattuun kiehuvaan veteen. Ota kattila liedeltä ja jätä parsat veteen 5–10 minuutiksi. Lohko kuoritut ja kivettömät avokadot. Puolita kananmunat. Paloittele perattu kala. Jaa kaikki salaatin ainekset lautasille tai tarjoilukulhoon. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja kaada salaatin päälle tai tarjoa kastike erikseen.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!