Gluteenittomat maissi-banaanipannarit

Gluteenittomissa pikkupannareissa on banaaniyllätys. Tarjoa pannukakut siirapin, marjojen ja turkkilaisen jogurtin kanssa.

Noin 30 kpl, ø 6 cm

1 tunti

Arviot (32 kpl)

Ainekset

2 dl maissijauhoja
2 dl tattarijauhoja tai -hiutaleita
1 dl mantelijauhetta
1 ½ tl suolaa
2 rkl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
1 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
2 dl maitoa
2 dl piimää
3 kananmunaa
2–3 banaania viipaleina

Paistamiseen
voita ja öljyä

Tarjoiluun
5 dl pensasmustikoita
3 dl turkkilaista jogurttia tai ranskankermaa
Dansukker siirappeja
(suolapähkinöitä) 

Ohjeet

Mittaa kuivat aineet kulhoon. Lisää maito ja piimä, sekoita hyvin. Erota kananmunan keltuaiset ja valkuaiset, lisää keltuaiset taikinaan. Anna taikinan turvota 30 minuuttia.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja lisää ne taikinaan kevyesti sekoitellen. Paista pulleita pikkupannukakkuja esim. ohukaispannussa. Laita kuhunkin pannukakkuun kolme banaaniviipaletta heti kun olet annostellut taikinan ohukaispannuun ja paista pannukakut kauniin ruskeaksi molemmilta puolilta.

Tarjoa pannukakut siirapin, marjojen, turkkilaisen jogurtin tai ranskankerman (ja suolapähkinöiden) kanssa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Herkullinen sacherkakku

Täyteläinen sacherkakku on suklaakakkujen kruunaamaton kuningatar. Wieniläisperäisen kakun täytteenä on aprikoosihilloketta ja pohjassa sekä kuorrutuksessa tummaa suklaata.

Pienet inkivääri-sitruunakakut

Nämä pienet kakkuset lasissa sisältävät rapean pohjan, makean sitruuna-inkivääritäytteen ilman liivatetta, raikkaita marinoituja marjoja ja pinnalla rapeaa fariinicrumblea. Tarjoa juhlien kahvipöydässä tai jälkiruokana.

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Upea savulohikakku juhlapöytään

Ota talteen vaaleaa ja tummaa leipää sisältävän savulohikakun ohje. Näyttävästi koristeltu kahden täytteen katkarapu-lohivoileipäkakku on juhlapöydän kestosuosikki.

Mainiot marinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.

Maista ja ihastu!

Pehmeän karamellimainen Dansukker Vaalea Luomusiirappi sopii sellaisenaan jälkiruokakastikkeeksi. Käytä sitä myös leivontaan, jälkiruokiin, makeisiin, ruoanlaittoon ja juomiin.