Ainekset
Pohja
150 g voita tai margariinia
½ tl suolaa
2 tl Dansukker Fariinisokeria
3 dl vehnäjauhoja tai gluteenitonta jauhoseosta
½ dl vettä tai kermaa
Täyte
8 miniluumutomaattia
½ nippu vihreää parsaa
8 pekoniviipaletta
2 dl juustoraastetta
2 dl ruoka- tai kuohukermaa
2 kananmunaa
2 tl Dansukker Fariinisokeria
ripaus suolaa
Ohjeet
Nypi rasva, suola, fariinisokeri ja jauhot keskenään. Lisää vesi tai kerma. Painele taikina leivinpaperilla vuorattuun reunalliseen piirakkavuokaan, jonka halkaisija on 24 cm. Esipaista pohjaa 225 asteessa noin 10 minuuttia.
Puolita miniluumutomaatit. Leikkaa parsoista tyvi. Kiedo parsojen ympärille pekoniviipaleet. Asettele parsat esipaistetun piirakan päälle. Ripottele pinnalle puolitetut miniluumutomaatit. Sekoita juustoraaste, kerma, munat, fariinisokeri ja suola keskenään ja kaada piiraspohjan päälle. Jatka paistamista 200 asteessa noin 30 minuuttia, tai kunnes pinta on kiinteä ja kauniin värinen.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut
Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Nyt juhlitaan!
Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.