Ainekset
Pohja
150 g voita tai margariinia
½ tl suolaa
2 tl Dansukker Fariinisokeria
3 dl vehnäjauhoja tai gluteenitonta jauhoseosta
½ dl vettä tai kermaa
Täyte
8 miniluumutomaattia
½ nippu vihreää parsaa
8 pekoniviipaletta
2 dl juustoraastetta
2 dl ruoka- tai kuohukermaa
2 kananmunaa
2 tl Dansukker Fariinisokeria
ripaus suolaa
Ohjeet
Nypi rasva, suola, fariinisokeri ja jauhot keskenään. Lisää vesi tai kerma. Painele taikina leivinpaperilla vuorattuun reunalliseen piirakkavuokaan, jonka halkaisija on 24 cm. Esipaista pohjaa 225 asteessa noin 10 minuuttia.
Puolita miniluumutomaatit. Leikkaa parsoista tyvi. Kiedo parsojen ympärille pekoniviipaleet. Asettele parsat esipaistetun piirakan päälle. Ripottele pinnalle puolitetut miniluumutomaatit. Sekoita juustoraaste, kerma, munat, fariinisokeri ja suola keskenään ja kaada piiraspohjan päälle. Jatka paistamista 200 asteessa noin 30 minuuttia, tai kunnes pinta on kiinteä ja kauniin värinen.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
![Britakakku](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fbritakakku.jpg&width=640&format=webp)
Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.
![Mustikkasuukkojäätelö](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fsyltgrottsglass.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse jäätelöä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.
![Limettipannacotta](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fvaniljpannacotta.jpg&width=640&format=webp)
Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.
![Tee itse hilloa ja mehua](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fInspiration%2fhillo_fiilis2.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.
![Mökkiläisen mustikkapiiras](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2ffi-m-mustikkapiirakka.jpg&width=640&format=webp)
Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.
![Kevyt viinimarja-minttuvaahto](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fredcurrant_mint.jpg&width=640&format=webp)
Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.