Fariinisokeriglaseeratut pekoni-taatelit

Siman kylkeen sopivat myös suolaiset herkut. Fariinisokeriglaseeratut pekoni-taatelit ovat herkullista vappunaposteltavaa.

16 kpl

PT40M

45 min

Arviot (3 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 dl omenamehua
2 rkl sitruunamehua
0,5 dl Dansukker Fariinisokeria
ripaus suolaa
1 rkl tuoretta timjamia hienonnettuna
16 kpl pehmeitä kivettömiä taateleita
1 pkt (n. 175 g) pekonia

Ohjeet

1. Mittaa omena- ja sitruunamehu kattilaan. Lisää fariinisokeri, suola ja timjami. Kiehauta ja keitä hiljaa poreillen siirappimaiseksi, noin 10 minuuttia.

2. Leikkaa pekonisiivut kahtia ja kääri viipaleet taatelien ympärille. Nostele taatelit leivinpaperoidulle uunipellille ja sivele pinnat glaseerauskastikkeella.

3. Paista 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

4. Sipaise pinnat vielä kertaalleen glaseerauskastikkeella. Jäähdytä hieman ja tarjoa siman kera.

VEGAANIVINKKI:

Voit kääriä taatelit vönersuikaleisiin. Käytä kiinnitykseen tarvittaessa cocktailtikkuja, että suikaleet pysyvät taatelien ympärillä paiston ajan.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!