Granola

Nauti itse tehtyä, paahdettua granolaa jogurtin, rahkan, kylmän maidon tai raejuuston kanssa.

25 minuuttia

Arviot (36 kpl)

Ainekset

4 dl puurohiutaleita (esim. kaura, tattari, neljän viljan)
2 dl siemensekoitusta
2 dl saksanpähkinöitä
2 dl cashewpähkinöitä
2 rkl öljyä
½ dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
1–2 dl Dansukker Fariinisokeria
ripaus suolaa
1–2 dl kuivattuja karpaloita
10 kuivattua, pehmeää aprikoosia

Ohjeet

Sekoita ainekset kulhossa karpaloita ja aprikooseja lukuun ottamatta ja kaada seos leivinpaperoidulle uunipellille. Paahda seosta uunissa 180 asteessa noin 20 minuuttia. Sekoita pellillä olevia aineksia viiden minuutin välein paahtamisen aikana. Jäähdytä, sekoita karpalot ja pilkotut aprikoosit joukkoon ja purkita.

Nauti granola jogurtin, rahkan, kylmän maidon tai raejuuston kanssa. Se sopii myös salaattien päälle ripoteltavaksi.

Vinkki!
Gluteenittoman granolan saat käyttämällä gluteenittomia hiutaleita.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Herkullinen sacherkakku

Täyteläinen sacherkakku on suklaakakkujen kruunaamaton kuningatar. Wieniläisperäisen kakun täytteenä on aprikoosihilloketta ja pohjassa sekä kuorrutuksessa tummaa suklaata.

Pienet inkivääri-sitruunakakut

Nämä pienet kakkuset lasissa sisältävät rapean pohjan, makean sitruuna-inkivääritäytteen ilman liivatetta, raikkaita marinoituja marjoja ja pinnalla rapeaa fariinicrumblea. Tarjoa juhlien kahvipöydässä tai jälkiruokana.

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Upea savulohikakku juhlapöytään

Ota talteen vaaleaa ja tummaa leipää sisältävän savulohikakun ohje. Näyttävästi koristeltu kahden täytteen katkarapu-lohivoileipäkakku on juhlapöydän kestosuosikki.

Mainiot marinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.

Maista ja ihastu!

Pehmeän karamellimainen Dansukker Vaalea Luomusiirappi sopii sellaisenaan jälkiruokakastikkeeksi. Käytä sitä myös leivontaan, jälkiruokiin, makeisiin, ruoanlaittoon ja juomiin.