Granola

Nauti itse tehtyä, paahdettua granolaa jogurtin, rahkan, kylmän maidon tai raejuuston kanssa.

25 minuuttia

Arviot (36 kpl)

Ainekset

4 dl puurohiutaleita (esim. kaura, tattari, neljän viljan)
2 dl siemensekoitusta
2 dl saksanpähkinöitä
2 dl cashewpähkinöitä
2 rkl öljyä
½ dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
1–2 dl Dansukker Fariinisokeria
ripaus suolaa
1–2 dl kuivattuja karpaloita
10 kuivattua, pehmeää aprikoosia

Ohjeet

Sekoita ainekset kulhossa karpaloita ja aprikooseja lukuun ottamatta ja kaada seos leivinpaperoidulle uunipellille. Paahda seosta uunissa 180 asteessa noin 20 minuuttia. Sekoita pellillä olevia aineksia viiden minuutin välein paahtamisen aikana. Jäähdytä, sekoita karpalot ja pilkotut aprikoosit joukkoon ja purkita.

Nauti granola jogurtin, rahkan, kylmän maidon tai raejuuston kanssa. Se sopii myös salaattien päälle ripoteltavaksi.

Vinkki!
Gluteenittoman granolan saat käyttämällä gluteenittomia hiutaleita.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sitrushedelmien aika

Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokerilla tai Hillo-marmeladisokerilla on helppoa ja nopeaa.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä arkiseen tai juhlavaan kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Kuumaa juomaa

Irish coffee on lämmittävä kahvijuomaklassikko fariinisokerilla, viskillä ja kermavaahdolla.