Siemennäkkäri

Runsaasti erilaisia siemeniä sisältävä gluteeniton näkkäri on herkullista rouskuteltavaa.

2 uunipellillistä

1 tunti

Arviot (0 kpl)

Ainekset

1 dl cashewpähkinöitä
1 dl kurpitsansiemeniä
1 dl auringonkukansiemeniä
1 dl pellavansiemeniä
½ dl pellavansiemenrouhetta
½ dl hampunsiemeniä
2 dl vettä
3 rkl oliiviöljyä
½ tl suolaa
1 rkl Dansukker Tummaa siirappia

Ohjeet

Laita kaikki pähkinät ja siemenet kulhoon. Mittaa joukkoon vesi ja oliiviöljy, anna seistä noin viisi minuuttia.

Lisää suola ja siirappi. Jauha ainekset monitoimikoneen leikkuuterällä tasaiseksi seokseksi.

Jaa seos kahteen osaan ja kaulitse kahden leivinpaperin välissä tasaiseksi ohueksi levyksi. Leikkaa taikinapyörällä sopivan kokoisiksi näkkileiviksi.

Paista ensin 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia ja tiputa sitten lämpötila 100 asteeseen. Paista, kunnes leivät ovat rapeita ja kovia. Tiputa tarvittaessa lämpötilaa, jos näyttää että pinta saa liikaa väriä.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!