Ainekset
1 dl cashewpähkinöitä
1 dl kurpitsansiemeniä
1 dl auringonkukansiemeniä
1 dl pellavansiemeniä
½ dl pellavansiemenrouhetta
½ dl hampunsiemeniä
2 dl vettä
3 rkl oliiviöljyä
½ tl suolaa
1 rkl Dansukker Tummaa siirappia
Ohjeet
Laita kaikki pähkinät ja siemenet kulhoon. Mittaa joukkoon vesi ja oliiviöljy, anna seistä noin viisi minuuttia.
Lisää suola ja siirappi. Jauha ainekset monitoimikoneen leikkuuterällä tasaiseksi seokseksi.
Jaa seos kahteen osaan ja kaulitse kahden leivinpaperin välissä tasaiseksi ohueksi levyksi. Leikkaa taikinapyörällä sopivan kokoisiksi näkkileiviksi.
Paista ensin 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia ja tiputa sitten lämpötila 100 asteeseen. Paista, kunnes leivät ovat rapeita ja kovia. Tiputa tarvittaessa lämpötilaa, jos näyttää että pinta saa liikaa väriä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?