Ainekset
380/230 g säilöttyjä kikherneitä, valutettuna
½ dl tahinia
1–2 valkosipulinkynttä
1 rkl Dansukker Fariinisokeria
1 dl oliiviöljyä
2 keskikokoista etikkapunajuurta
sitruuna- tai limettimehua maun mukaan
pieni määrä tuoretta rosmariinia
ripaus suolaa
mustapippuria myllystä
Ohjeet
Valuta kikherneet ja kaada ne tehosekoittimen kulhoon.
Lisää tahini, kuoritut valkosipulinkynnet, fariinisokeri, oliiviöljy, etikkapunajuuret, hieman sitruunamehua ja rosmariinia. Mausta ripauksella suolaa ja mustapippuria. Pyöräytä tasaiseksi tahnaksi. Mikäli seos tuntuu paksulta, lisää tilkka vettä tai oliiviöljyä. Tarkista maku.
Vinkki!
Tarjoa gluteenittoman leivän kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!