Punajuuri-rosmariinihummus

Pursota nokare punajuurihummusta saaristolaisleivän tai ruisnappien päälle. Voit tarjota sitä myös dippikastikkeena tai ruokien lisäkkeenä.

PT10M

10 minuuttia

Arviot (4 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

380/230 g säilöttyjä kikherneitä, valutettuna
½ dl tahinia
1–2 valkosipulinkynttä
1 rkl Dansukker Fariinisokeria
1 dl oliiviöljyä
2 keskikokoista etikkapunajuurta
sitruuna- tai limettimehua maun mukaan
pieni määrä tuoretta rosmariinia
ripaus suolaa
mustapippuria myllystä

Ohjeet

Valuta kikherneet ja kaada ne tehosekoittimen kulhoon.

Lisää tahini, kuoritut valkosipulinkynnet, fariinisokeri, oliiviöljy, etikkapunajuuret, hieman sitruunamehua ja rosmariinia. Mausta ripauksella suolaa ja mustapippuria. Pyöräytä tasaiseksi tahnaksi. Mikäli seos tuntuu paksulta, lisää tilkka vettä tai oliiviöljyä. Tarkista maku.

Vinkki!
Tarjoa gluteenittoman leivän kanssa.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.