Pannacottashotit

Pieni makea pala marjojen kera brunssille, juhliin tai jälkiruokabuffettiin.

10 annosta

5 minuuttia + 2 tuntia

Arviot (13 kpl)

Ainekset

5 dl kermaa TAI maitoa
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
1 kanelitanko
1/5 tl kardemummaa

Pinnalle
marjoja
Dansukker Siro erikoishienoa sokeria

Ohjeet

Sekoita ainekset kattilassa. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä ½ minuuttia. Siivilöi kannuun ja kaada annoslaseihin. Hyydytä jääkaapissa pari tuntia tai yön yli. Koristele marjoilla ja sokerilla juuri ennen tarjoilua.

Vinkki!
Vegaanisen, maidottoman pannacottan voit tehdä esim. soijajuomasta (Alpro). Maidottomasta juomasta tehty pannacotta on tavallista pannacottaa pehmeämpi.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.