Persikkabellini

Testaa vapun paras mocktail! Teet herkullisen värikkään ja trendikkään persikkabellinin helposti simasiirapista, sitruunanmakuisesta kivennäisvedestä ja säilyke- tai tuoreista persikoista.

4:lle

Arviot (24 kpl)

Ainekset

2 tuoretta kypsää persikkaa
1/2 dl simasiirappia
4 dl sitruunalla maustettua kivennäisvettä
jäämurskaa
koristeeksi tuoretta persikkaa ja vadelmia

Ohjeet

Poista tuoreista persikoista kivet. Laita persikat tehosekoittimeen simasiirapin kanssa ja soseuta tasaiseksi soseeksi. Sekoita joukkoon kivennäisvesi. Laita laseihin jäämurskaa ja kaada persikkabellini laseihin. Koristele persikalla ja tuoreilla vadelmilla.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.