Persikkabellini

Testaa vapun paras mocktail! Teet herkullisen värikkään ja trendikkään persikkabellinin helposti simasiirapista, sitruunanmakuisesta kivennäisvedestä ja säilyke- tai tuoreista persikoista.

4:lle

Arviot (8 kpl)

Ainekset

2 tuoretta kypsää persikkaa
1/2 dl simasiirappia
4 dl sitruunalla maustettua kivennäisvettä
jäämurskaa
koristeeksi tuoretta persikkaa ja vadelmia

Ohjeet

Poista tuoreista persikoista kivet. Laita persikat tehosekoittimeen simasiirapin kanssa ja soseuta tasaiseksi soseeksi. Sekoita joukkoon kivennäisvesi. Laita laseihin jäämurskaa ja kaada persikkabellini laseihin. Koristele persikalla ja tuoreilla vadelmilla.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Herkullinen sacherkakku

Täyteläinen sacherkakku on suklaakakkujen kruunaamaton kuningatar. Wieniläisperäisen kakun täytteenä on aprikoosihilloketta ja pohjassa sekä kuorrutuksessa tummaa suklaata.

Pienet inkivääri-sitruunakakut

Nämä pienet kakkuset lasissa sisältävät rapean pohjan, makean sitruuna-inkivääritäytteen ilman liivatetta, raikkaita marinoituja marjoja ja pinnalla rapeaa fariinicrumblea. Tarjoa juhlien kahvipöydässä tai jälkiruokana.

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Upea savulohikakku juhlapöytään

Ota talteen vaaleaa ja tummaa leipää sisältävän savulohikakun ohje. Näyttävästi koristeltu kahden täytteen katkarapu-lohivoileipäkakku on juhlapöydän kestosuosikki.

Mainiot marinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.

Maista ja ihastu!

Pehmeän karamellimainen Dansukker Vaalea Luomusiirappi sopii sellaisenaan jälkiruokakastikkeeksi. Käytä sitä myös leivontaan, jälkiruokiin, makeisiin, ruoanlaittoon ja juomiin.