Persikkabellini

Testaa vapun paras mocktail! Teet herkullisen värikkään ja trendikkään persikkabellinin helposti simasiirapista, sitruunanmakuisesta kivennäisvedestä ja säilyke- tai tuoreista persikoista.

4:lle

Arviot (19 kpl)

Ainekset

2 tuoretta kypsää persikkaa
1/2 dl simasiirappia
4 dl sitruunalla maustettua kivennäisvettä
jäämurskaa
koristeeksi tuoretta persikkaa ja vadelmia

Ohjeet

Poista tuoreista persikoista kivet. Laita persikat tehosekoittimeen simasiirapin kanssa ja soseuta tasaiseksi soseeksi. Sekoita joukkoon kivennäisvesi. Laita laseihin jäämurskaa ja kaada persikkabellini laseihin. Koristele persikalla ja tuoreilla vadelmilla.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.