Ainekset
1 kg keitettyjä perunoita
4 kananmunaa
120–150 g pekonia kuutioituna
2 dl (cheddar)juustoa kuutioituna
2 dl purjoa suikaloituna
persiljaa hienonnettuna
Kastike
2 dl turkkilaista jogurttia
½ dl tomaattipyreetä
2 tl viinietikkaa
1–2 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
3–4 valkosipulin kynttä hienonnettuna
suolaa, rouhittua mustapippuria
Ohjeet
Sekoita kaikki kastikkeen ainekset tarjoilukulhossa. Lisää pilkotut perunat ja sekoita hyvin. Kuori kovaksi keitetyt munat ja paloittele ne. Paista pekoni ja valuta talouspaperin päällä. Asettele kananmunapalat kulhoon, ripottele pekonisilppu, juustokuutiot ja purjo päälle. Anna maustua pari tuntia jääkaapissa. Ripottele persiljasilppua pinnalle ennen tarjoilua.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!