Ainekset
1 kg porkkanoita
4 dl vettä
5 dl Dansukker Hillosokeria
1/2 tl jauhettua kanelia
1/2 tl rouhittua kardemummaa
1/2 tl jauhettua inkivääriä
1/4 tl jauhettua neilikkaa
Ohjeet
Kuori ja leikkaa porkkanat 1–2 cm:n paksuisiksi viipaleiksi. Mittaa vesi pieneen kattilaan ja keitä porkkanoita kannen alla noin 20 minuuttia tai kunnes ne ovat pehmenneet.
Soseuta porkkanat keitinliemineen sauvasekoittimella. Mittaa joukkoon hillosokeri ja mausteet.
Kuumenna vielä kiehuvaksi ja keitä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia välillä sekoittaen. Jäähdytä. Annostele hillo pestyihin, kuumennettuihin lasipurkkeihin. Sulje huolellisesti ja säilytä viileässä. Hillo hyytyy lopullisesti noin vuorokaudessa.
Tarjoa esimerkiksi kreikkalaisen jogurtin, granolan ja pensasmustikoiden kanssa.
Vinkki!
Voit käyttää hillon maustamiseen myös 2 tl piparkakkumaustetta. Se korvaa tällöin kanelin, kardemumman, inkiväärin ja neilikan.
Resepti: Yhteistyössä K-ruoka.fi ja Dansukker.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!