Ainekset
1 kg porkkanoita
4 dl vettä
5 dl Dansukker Hillosokeria
1/2 tl jauhettua kanelia
1/2 tl rouhittua kardemummaa
1/2 tl jauhettua inkivääriä
1/4 tl jauhettua neilikkaa
Ohjeet
Kuori ja leikkaa porkkanat 1–2 cm:n paksuisiksi viipaleiksi. Mittaa vesi pieneen kattilaan ja keitä porkkanoita kannen alla noin 20 minuuttia tai kunnes ne ovat pehmenneet.
Soseuta porkkanat keitinliemineen sauvasekoittimella. Mittaa joukkoon hillosokeri ja mausteet.
Kuumenna vielä kiehuvaksi ja keitä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia välillä sekoittaen. Jäähdytä. Annostele hillo pestyihin, kuumennettuihin lasipurkkeihin. Sulje huolellisesti ja säilytä viileässä. Hillo hyytyy lopullisesti noin vuorokaudessa.
Tarjoa esimerkiksi kreikkalaisen jogurtin, granolan ja pensasmustikoiden kanssa.
Vinkki!
Voit käyttää hillon maustamiseen myös 2 tl piparkakkumaustetta. Se korvaa tällöin kanelin, kardemumman, inkiväärin ja neilikan.
Resepti: Yhteistyössä K-ruoka.fi ja Dansukker.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.