Kaikkea hyvää
kevään juhliin

Dansukker-sokereilla loihdit leivonnaisiin kuohkeutta, uusia hienoja makuja ja näyttäviä koristeluja. Katso inspiroivat reseptit kevään ja kesän juhliin!

Täytetty sitruuna-oliiviöljykakku

Limetti-mascarponejuustotorttu

Vegaaninen sitruuna-kinuskitäytekakku

Minipavlovat ja vadelma-sitruunasiirappi

Pistaasi-ruususemifreddo

Mojitojuustokakku

Marenkiunelma (gluteeniton)

Sitruuna-valkosuklaakakku

Pähkinämarenki-mokkakakku

Marjainen täytekakku

Pähkinäkakut

Tuulihatut

Sacherkakku

Fariinimarengit

Pienet inkivääri-sitruunakakut

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Helppo omenapiirakka

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?