Pähkinäkakut

Pienet ja sievät pähkinäkakut täytetään tuorejuustolla ja vadelmamarmeladilla.

60 kpl

½ tuntia

Arviot (2 kpl)

Ainekset

200 g voita tai margariinia
4 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
4 kananmunaa
420 g hasselpähkinäjauhetta
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 tl leivinjauhetta

Täyte 1

400 g maustamatonta tuorejuustoa, rasvaa 25–27 %
3 dl Dansukker Tomusokeria
2 tl luomuappelsiinin kuoriraastetta
1 rkl appelsiinista puristettua mehua

Täyte 2

300 g (2–3 dl) vadelmamarmeladia

Ohjeet

1. Vatkaa huoneenlämpöinen rasva ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi. Lisää kananmunat yksitellen koko ajan vatkaten. Yhdistä kuivat aineet ja lisää seos vaahtoon.

2. Siirrä taikina pursotinpussiin, leikkaa kärkeen reikä ja pursota leivinpaperoiduille pelleille pyöreitä, ø 2 cm:n kakkuja. Paista uunissa 180 asteessa noin 12 minuuttia. Jäähdytä.

3. Vatkaa tuorejuusto ja tomusokeri kuohkeaksi vaahdoksi, mausta vaahto appelsiinin kuoriraasteella ja mehulla.

4. Täytä pähkinäkakut tarjoamispäivänä tuorejuustotäytteellä ja vadelmamarmeladilla ja pane kaksi kakkua vastakkain.


Vadelmamarmeladi
noin 5 dl
500 g pakastevadelmia
½ dl Dansukker Glukoosisiirappia
2 dl Dansukker Hillo-marmeladisokeria

Mittaa aineet kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja keitä 5 minuuttia kattilan sisältöä silloin tällöin ravistellen tai kevyesti sekoittaen. Jäähdytä vartti ja purkita.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.