Ainekset
2 dl vettä
1 tl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
¼ tl suolaa
100 g voita tai margariinia
2 dl vehnäjauhoja
3 kananmunaa
Täyte
2 dl Dansukker Fariinisokeria
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
2 rs (à 250 g) mascarponea
4 dl kuohukermaa
1 luomusitruunan kuoriraaste
2 rkl tummaa rommia
Väliin
5 dl mansikoita
Kuorrutus
2 dl Dansukker Tomusokeria
noin 1 rkl sitruunasta puristettua mehua
vaaleanpunaista pastaväriä
Ohjeet
1. Kuumenna vesi, sokeri, suola ja paloiteltu rasva kiehuvaksi kattilassa. Siirrä kattila liedeltä, lisää vehnäjauhot kertakaatona kuumaan liemeen ja sekoita hyvin. Siirrä kattila liedelle takaisin, sekoita ja anna taikinan kypsyä kunnes se on kiinteää ja irtoaa kattilan reunasta ja pohjasta. Jäähdytä 30 min. Lisää kananmunat hyvin sekoittaen. Pursota taikinasta pieniä ruusukkeita leivinpaperoiduille pelleille tai annostele taikina lusikalla. Paista uunissa 220 asteessa ensimmäiset 15 min., alenna lämpötila 180 asteeseen jatka paistamista vielä noin 20 min. Jäähdytä.
2. Laita täytteen aineet kulhoon, vatkaa sähkövatkaimella kuohkeaksi. Viipaloi putsatut mansikat.
3. Leikkaa jäähtyneet tuulihatut auki ja täytä ne vaahdolla ja mansikkaviipaleilla, aseta kannet täytteen päälle.
4. Sekoita tomusokeriin väriä ja sitruunamehua. Pursota tuulihattuihin koristeraidat.
5. Siirrä tuulihatut tarjoiluvadille ja laita ne jääkaappiin pariksi tunniksi ennen tarjoamista.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Herkullinen sacherkakku
Täyteläinen sacherkakku on suklaakakkujen kruunaamaton kuningatar. Wieniläisperäisen kakun täytteenä on aprikoosihilloketta ja pohjassa sekä kuorrutuksessa tummaa suklaata.

Pienet inkivääri-sitruunakakut
Nämä pienet kakkuset lasissa sisältävät rapean pohjan, makean sitruuna-inkivääritäytteen ilman liivatetta, raikkaita marinoituja marjoja ja pinnalla rapeaa fariinicrumblea. Tarjoa juhlien kahvipöydässä tai jälkiruokana.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Upea savulohikakku juhlapöytään
Ota talteen vaaleaa ja tummaa leipää sisältävän savulohikakun ohje. Näyttävästi koristeltu kahden täytteen katkarapu-lohivoileipäkakku on juhlapöydän kestosuosikki.

Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.

Maista ja ihastu!
Pehmeän karamellimainen Dansukker Vaalea Luomusiirappi sopii sellaisenaan jälkiruokakastikkeeksi. Käytä sitä myös leivontaan, jälkiruokiin, makeisiin, ruoanlaittoon ja juomiin.