Ainekset
Keksipohja
50 g voita
8 kpl kaurakeksejä
50 g mantelirouhetta
ripaus suolaa
Inkivääri-sitruunatäyte
4 dl kuohukermaa
1,5 dl Dansukker Luomusokeria
1 tl raastettua inkivääriä
2 luomusitruunan mehu ja raastettu kuori
Marjasalaatti
1 dl vettä
1 dl Dansukker Luomusokeria
½ luomusitruunan mehu ja raastettu kuori
4 dl tuoreita marjoja
Fariinicrumble
50 g voita
0,5 dl kaurahiutaleita
0,5 dl Dansukker Luomufariinisokeria
0,25 dl vehnäjauhoja
Ohjeet
Sulata voi. Murskaa keksit ja sekoita mantelirouheen kanssa voisulan joukkoon. Mausta ripauksella suolaa. Lusikoi muruseos annoslasien pohjalle ja laita lasit jääkaappiin odottamaan.
Kiehauta kerma, sokeri, inkivääri- ja sitruunankuoriraaste pienessä kattilassa. Keitä miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia koko ajan sekoittaen. Nosta kattila liedeltä, siivilöi ja lisää joukkoon sitruunamehu. Kaada seos annoslaseihin keksimurun päälle ja hyydytä jääkaapissa vähintään neljä tuntia.
Kiehauta vesi, sokeri, sitruunan raastettu kuori ja mehu kattilassa. Jäähdytä ja lisää tuoreet marjat liemeen marinoitumaan. Paloittele isoimmat marjat tarvittaessa.
Valmista crumble. Sulata voi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja sekoita joukkoon voisula. Levitä crumbleseos ohueksi kerrokseksi leivinpaperilla peitetylle pellille ja paista 180 asteessa noin 10 minuutin ajan, kunnes pinta on kullanruskea. Jäähdytä ja murskaa crumbleksi.
Lisää marjasalaatti ja fariinicrumble annoslaseihin juuri ennen tarjoilua.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
![Britakakku](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fbritakakku.jpg&width=640&format=webp)
Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.
![Mustikkasuukkojäätelö](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fsyltgrottsglass.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse jäätelöä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.
![Limettipannacotta](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fvaniljpannacotta.jpg&width=640&format=webp)
Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.
![Tee itse hilloa ja mehua](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fInspiration%2fhillo_fiilis2.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.
![Mökkiläisen mustikkapiiras](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2ffi-m-mustikkapiirakka.jpg&width=640&format=webp)
Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.
![Kevyt viinimarja-minttuvaahto](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fredcurrant_mint.jpg&width=640&format=webp)
Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.