Ainekset
500 g suikaloitua punakaalia
2 dl suikaloitua purjoa
1 dl silputtua persiljaa
1 granaattiomena
Marinadi
2 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
2 rkl oliiviöljyä
2 rkl balsamietikkaa
2 rkl omenatäysmehutiivistettä
1 tl jauhettua kanelia
Ohjeet
Pane punakaali, purjo ja persilja kulhoon. Halkaise granaattiomena, kaavi pois siemenet ja sekoita salaatin joukkoon. Sekoita marinadin ainekset keskenään. Kaada marinadi salaatin päälle ja sekoita. Pane kylmään vähintään tunniksi.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?