Ainekset
400 g broilerin tai naudan maksaa
100 g pekonia
4 paahtoleipäviipaletta
1 ½ dl kermaa
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 rkl öljyä
2 kananmunaa
1 tl suolaa
ripaus valkopippuria
1 tl oreganoa tai timjamia
1 rkl Dansukker Tummaa siirappia
Pinnalle
laakerinlehtiä
Viimeistelyyn
1 dl puolukkamehua
½ dl Dansukker Hyytelösokeria
Ohjeet
Silppua sipuli ja valkosipuli. Kuullota sipulit öljyssä. Mittaa kaikki ainekset tehosekoittajaan. Pyöräytä tasaiseksi massaksi.
Kaada seos vuokaan. Asettele pinnalle muutama laakerinlehti. Kypsennä vesihauteessa kannella tai foliolla peitettynä 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Poista kansi ja paista vielä kymmenisen minuuttia. Anna jäähtyä.
Tarjoa kylmänä. Tarjolle tuotaessa voit kiehauttaa puolukkamehusta ja hyytelösokerista pinnalle marjahyytelön.
Tarjoa pateen kanssa Dansukker Taloussokerilla makeutettuja etikkasieniä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!