Jalo joulusinappi

Joulusinappi maustetaan omenaviinietikalla ja konjakilla. Purkillinen sinappia on oiva joulun ruokalahja.

noin 3 dl

PT10M

5 minuuttia + 12 tuntia

Arviot (46 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 dl sinappijauhetta
1 dl Dansukker Glukoosisiirappia
2 tl perunajauhoja
1 dl kermaa
3 rkl omenaviinietikkaa
loraus konjakkia

Ohjeet

1. Siivilöi kuivat aineet paksupohjaiseen kattilaan.
2. Lisää kerma ja siirappi, sekoita. Kuumenna koko ajan pohjaa myöten sekoittaen, kunnes seos kiehahtaa ja saostuu.
3. Ota kattila pois liedeltä. Lisää viinietikka ja halutessasi vähän konjakkia.
4. Purkita.
5. Jäähdytä ja nosta jääkaappiin tekeytymään. Sinappi on valmista seuraavana päivänä.

Vinkki!
Koristele sinappipurkki kauniisti ja anna lahjaksi.

Resepti: Aki Wahlman

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.