Ainekset
1 dl sinappijauhetta
1 dl Dansukker Glukoosisiirappia
2 tl perunajauhoja
1 dl kermaa
3 rkl omenaviinietikkaa
loraus konjakkia
Ohjeet
1. Siivilöi kuivat aineet paksupohjaiseen kattilaan.
2. Lisää kerma ja siirappi, sekoita. Kuumenna koko ajan pohjaa myöten sekoittaen, kunnes seos kiehahtaa ja saostuu.
3. Ota kattila pois liedeltä. Lisää viinietikka ja halutessasi vähän konjakkia.
4. Purkita.
5. Jäähdytä ja nosta jääkaappiin tekeytymään. Sinappi on valmista seuraavana päivänä.
Vinkki!
Koristele sinappipurkki kauniisti ja anna lahjaksi.
Resepti: Aki Wahlman
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.
Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.
Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?