Jalo joulusinappi

Joulusinappi maustetaan omenaviinietikalla ja konjakilla. Purkillinen sinappia on oiva joulun ruokalahja.

noin 3 dl

5 minuuttia + 12 tuntia

Arviot (42 kpl)

Ainekset

1 dl sinappijauhetta
1 dl Dansukker Glukoosisiirappia
2 tl perunajauhoja
1 dl kermaa
3 rkl omenaviinietikkaa
loraus konjakkia

Ohjeet

1. Siivilöi kuivat aineet paksupohjaiseen kattilaan.
2. Lisää kerma ja siirappi, sekoita. Kuumenna koko ajan pohjaa myöten sekoittaen, kunnes seos kiehahtaa ja saostuu.
3. Ota kattila pois liedeltä. Lisää viinietikka ja halutessasi vähän konjakkia.
4. Purkita.
5. Jäähdytä ja nosta jääkaappiin tekeytymään. Sinappi on valmista seuraavana päivänä.

Vinkki!
Koristele sinappipurkki kauniisti ja anna lahjaksi.

Resepti: Aki Wahlman

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sitrushedelmien aika

Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Kuumaa juomaa

Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.