Ainekset
2 kg kypsäksi keitettyä lanttua tai valmista lanttusurvosta pakasteesta
2 tl suolaa
1 dl Dansukker Tummaa siirappia
4 kananmunaa
4 dl kermaa
1 tl rouhittua valkopippuria
20 g voita tai margariinia
Pinnalle
20 g voita tai margariinia
1/2 dl Dansukker Tummaa siirappia
Ohjeet
Pyöräytä lanttulaatikon aineet leikkuuterällä varustetussa monitoimikoneen kulhossa sileäksi. Kaada seos uunivuokaan. Vedä jääkaappikylmästä rasvasta juustohöylällä muutama lastu laatikon pinnalle ja valuta siirappiraidat päälle. Paista uunissa 150–175 °C 60–90 minuuttia.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?