Lanttulaatikko

Uunissa makeaksi paistunut lanttulaatikko on monien suosikkijouluruoka.

PT1H

2 tuntia

Arviot (51 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 kg kypsäksi keitettyä lanttua tai valmista lanttusurvosta pakasteesta
2 tl suolaa
1 dl Dansukker Tummaa siirappia
4 kananmunaa
4 dl kermaa
1 tl rouhittua valkopippuria
20 g voita tai margariinia
Pinnalle
20 g voita tai margariinia
1/2 dl Dansukker Tummaa siirappia

Ohjeet

Pyöräytä lanttulaatikon aineet leikkuuterällä varustetussa monitoimikoneen kulhossa sileäksi. Kaada seos uunivuokaan. Vedä jääkaappikylmästä rasvasta juustohöylällä muutama lastu laatikon pinnalle ja valuta siirappiraidat päälle. Paista uunissa 150–175 °C 60–90 minuuttia.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.