Ainekset
200 g kuorittuja punasipuleita
1/2 dl vettä
1 dl punaviinietikkaa
1 dl Dansukker Hillo-marmeladisokeria
Ohjeet
Kuori ja silppua punasipulit. Pane silppu kattilaan, lisää vesi ja punaviinietikka. Keitä sipulikuutioita kannella peitettynä 5 minuuttia. Lisää hillo-marmeladisokeri kattilaan ja jatka kypsentämistä 5–10 minuuttia. Jäähdytä vartti ja purkita. Säilytä jääkaapissa. Punasipulimarmeladi säilyy useita viikkoja avaamattomana kylmässä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokerilla tai Hillo-marmeladisokerilla on helppoa ja nopeaa.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä arkiseen tai juhlavaan kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Kuumaa juomaa
Irish coffee on lämmittävä kahvijuomaklassikko fariinisokerilla, viskillä ja kermavaahdolla.