Ainekset
200 g kuorittuja punasipuleita
1/2 dl vettä
1 dl punaviinietikkaa
1 dl Dansukker Hillo-marmeladisokeria
Ohjeet
Kuori ja silppua punasipulit. Pane silppu kattilaan, lisää vesi ja punaviinietikka. Keitä sipulikuutioita kannella peitettynä 5 minuuttia. Lisää hillo-marmeladisokeri kattilaan ja jatka kypsentämistä 5–10 minuuttia. Jäähdytä vartti ja purkita. Säilytä jääkaapissa. Punasipulimarmeladi säilyy useita viikkoja avaamattomana kylmässä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!