Ainekset
1 kg bataattia
6 porkkanaa
(tai 1 kg valmista bataattisosetta & 500 g valmista porkkanasosetta)
2 kananmunaa
1 dl maitoa
1–2 rkl voita
½ tl suolaa
2 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
200 g murustuvaa vuohenjuustoa
Pinnalle
70 g pekaanipähkinöitä
1/2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
40 g voita
1 1/2 rkl vehnäjauhoa
cayennepippuria
suolaa
Ohjeet
Kuori ja paloittele porkkanat ja bataatit, ja keitä suolalla maustetussa vedessä. Soseuta. (Tai aloita tästä valmiilla soseilla). Lisää soseen joukkoon munat, maito, voi, siirappi ja suola, sekä pieneksi murustettu vuohenjuusto. Murskaa puolet pähkinöistä, ja sekoita pähkinämuru sokerin, voin ja jauhon kanssa ”crumbleksi”. Levitä seosta soseen pinnalle pieninä nokareina. Koristele kokonaisilla pekaanipähkinöillä, ja ripottele pinnalle cayennepippuria ja suolaa sopivasti. Paista 150-asteisen uunin keskitasolla n. tunnin verran.
Alkuperäinen resepti ja kuva: But I’m a Human Not a Sandwich
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!