Ainekset
500 g silakkafileitä
½ tl suolaa
2 sipulia
1–2 valkosipulinkynttä
Liemi
1 ½ dl glögitiivistettä
1 ½ dl väkiviinaetikkaa
1 ½ dl vettä
2 rkl Dansukker Ruokokidesokeria tai Taloussokeria
1 tl suolaa
2 tähtianista
2 laakerinlehteä
6 maustepippuria
6 mustapippuria
Ohjeet
Lado silakkafileet työlaudalle nahkapuoli alaspäin. Ripottele pinnalle suolaa. Kuori sipulit. Hienonna toinen sipuleista ja leikkaa toinen ohuiksi viipaleiksi. Leikkaa valkosipulinkynnet ohuiksi viipaleiksi. Ripottele hienonnettu sipuli silakkafileiden päälle ja käännä fileet rulliksi. Laita rullat purkkiin kerroksittain sipuli- ja valkosipuliviipaleiden kanssa.
Mittaa liemen ainekset kattilaan tai kasariin ja kiehauta. Kaada kuuma liemi kalojen päälle purkkiin ja anna jäähtyä hetki. Nosta jääkaappiin ja tarjoa seuraavana päivänä.
Kalat säilyvät kylmässä 4–5 päivää.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!