Glögisilakat

Joulupöydän herkulliset silakat saavat makua nyt glögistä. Valmista kerralla halutessasi suurempi määrä ja purkita ystäville lahjaksi.

PT25M

30 min + 12 tuntia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

500 g silakkafileitä
½ tl suolaa
2 sipulia
1–2 valkosipulinkynttä

Liemi
1 ½ dl glögitiivistettä
1 ½ dl väkiviinaetikkaa
1 ½ dl vettä
2 rkl Dansukker Ruokokidesokeria tai Taloussokeria
1 tl suolaa
2 tähtianista
2 laakerinlehteä
6 maustepippuria
6 mustapippuria

Ohjeet

Lado silakkafileet työlaudalle nahkapuoli alaspäin. Ripottele pinnalle suolaa. Kuori sipulit. Hienonna toinen sipuleista ja leikkaa toinen ohuiksi viipaleiksi. Leikkaa valkosipulinkynnet ohuiksi viipaleiksi. Ripottele hienonnettu sipuli silakkafileiden päälle ja käännä fileet rulliksi. Laita rullat purkkiin kerroksittain sipuli- ja valkosipuliviipaleiden kanssa.

Mittaa liemen ainekset kattilaan tai kasariin ja kiehauta. Kaada kuuma liemi kalojen päälle purkkiin ja anna jäähtyä hetki. Nosta jääkaappiin ja tarjoa seuraavana päivänä.

Kalat säilyvät kylmässä 4–5 päivää.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!