Sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa. Kasviksista saa ruokaa sellaisenaan tai kevennystä ja lisuketta muihin ruokiin. Käytä juureksia myös leivonnaisiin.
Myskikurpitsapihvit ja raikas minttu-jogurttikastike
Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat
Sadonkorjuupiirakka
Jauhelihamureke ja kasvisspagetti
Tomaattikeitto
Kaalilaatikko
Uunipunajuuria ja fetajuustoa
Kesäkurpitsa-vuohenjuustolasagne
Kaali-jauhelihapiirakka
Punajuuri-pomeranssilimppu
Keltajuurikakku
Helppo porkkanakakku
Kesäkurpitsakuppikakut
Lehtikaalikeitto
Samettinen kurpitsakeitto
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!