Sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa. Kasviksista saa ruokaa sellaisenaan tai kevennystä ja lisuketta muihin ruokiin. Käytä juureksia myös leivonnaisiin.

Myskikurpitsapihvit ja raikas minttu-jogurttikastike

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Sadonkorjuupiirakka

Jauhelihamureke ja kasvisspagetti

Tomaattikeitto

Kaalilaatikko

Sokeri on hyvä mauste ja makupari

Suolainen ja makea täydentävät toisiaan. Sokeri maustaa, makeuttaa ja korostaa raaka-aineiden omaa makua ja aromia. Sen avulla voi taittaa ruoan happamuutta, tulisuutta, karvautta tai suolaisuutta sekä tasapainottaa makua. Sokeri onkin hyvä makupari tomaatille, paprikalle ja chilille.

Uunipunajuuria ja fetajuustoa

Kesäkurpitsa-vuohenjuustolasagne

Kaali-jauhelihapiirakka

Punajuuri-pomeranssilimppu

Keltajuurikakku

Helppo porkkanakakku

Kesäkurpitsakuppikakut

Lehtikaalikeitto

Samettinen kurpitsakeitto

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!