Ainekset
1 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 dl rypsiöljyä
1 dl Dansukker Tummaa siirappia
4 munaa
5 dl vehnäjauhoja
3 tl leivinjauhetta
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 dl maitoa
4 dl raastettua kesäkurpitsaa
1–2 tl Dansukker Kanelisokeria
Kuorrute
200 g tuorejuustoa
3 dl Dansukker Tomusokeria
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 rkl sitruunamehua
Pinnalle
ripaus Dansukker Kanelisokeria
Ohjeet
Mittaa taikinan ainekset kulhoon ja sekoita tasaiseksi puuhaarukalla. Jaa taikina muffinivuokiin ja paista 200–225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Jäähdytä.
Vatkaa kuorrutteen ainekset sekaisin ja lusikoi jäähtyneiden muffinien päälle. Ripottele pinnalle hieman kanelisokeria.
Säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen saakka.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!